Lahjakortit

Yksi kortti, tuhat tyyliä.

Syntymäpäivä

Lahjakortit haluamallasi tavallaTulosta itse tai lähetä sähköpostitse

Voit tulostaa lahjakortin itse ja antaa sen henkilökohtaisesti. Tai jos haluat, voimme lähettää sen sähköpostitse lahjansaajalle. Aloita valitsemalla tarkoitukseen sopiva lahjakorttidesign.Alkaen 5,00 €

Onnittelut

Nyt juhlitaan!Selaa korttivaihtoehtoja

Valokuvalahjakortit

Ikimuistoinen lahjaTilaa lahjapakkaus postitse

Lahjakortit liikekumppaneille

Motivoi, palkitse, kiitä!
Osta lahjakortteja yrityslahjaksi

Onko sinulla jo lahjakortti?

Helppo lahjavalinta – Zalando-lahjakortti

Ennen jokaista syntymäpäivää, vuosipäivää ja joulua olemme aina saman kysymyksen äärellä: mikä olisi täydellinen lahja? Vastaus on helppo: Zalandon lahjakortti.

Haluatko osoittaa kiitollisuutesi pienellä muistamisella? Vai etsitkö häälahjaksi jotain suurempaa? Voit itse valita lahjakortin summan – 5 eurosta 250 euroon. Lahjakortti ei tarjoa ainoastaan shoppailuiloa vaatteiden ja asusteiden muodossa, vaan voi innostaa saajaansa jopa aloittamaan uuden harrastuksen – esimerkiksi täydellisen urheiluvarustuksen hankinnan myötä

Valitse tyylikäs lahja: Zalando-lahjakortti

Tylsyys on tästä kaukana: lahjakortti näyttää upeine kuvineen enemmän onnittelukortilta kuin shoppailuseteliltä. Kuvissa kimaltelevat kilpaa esimerkiksi kellot, aurinkolasit ja kengät. Ne eivät vain näytä hyviltä, vaan voivat toimia myös inspiraationa onnelliselle lahjan saajalle. Valitse eri lahjakorttimalleista se, joka sopii parhaiten tilanteeseen ja lahjan saajan tyyliin. Lähetä syntymäpäiväkortin muodossa onnittelut ystävälle tai ilahduta äitiä jouluna. Tee lahjasta täydellinen lisäämällä siihen oma, yksilöllinen tekstisi, joka on sitten luettavissa lahjakortista tai PDF-versiosta.

Tulosta lahjakortti itse tai valitse toimitus haluamaasi osoitteeseen

Jotta lahja on perillä oikeaan aikaan, Zalando-lahjakorttia on saatavana kolmessa muodossa. Lähetä kortti postissa pienen onnittelukortin tavoin. Vai hankitko lahjaa viime tingassa, etkä ehdi enää odottaa postin saapumista? Valitse silloin PDF-muoto, jolloin voit tulostaa kortin itse tai lähettää sen saajalle sähköpostitse. Huomioi, että ostettua Zalando-lahjakorttia ei voida vaihtaa.

Lahjakortti nopeasti rullalle ja kaunis silkkinauha ympärille – tai ehkä mieluummin siististi taiteltuna pieneen rasiaan – ja niin lahja on valmiina annettavaksi. Joululahjakortin myötä stressi lahjojen hankinnasta hellittää. Lahjojen metsästyksestä jäävän ajan voit nyt käyttää täydellisen asun valintaan aattoiltaa varten.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjakortin käyttö on helppoa: syötä vain kortin koodi tilauksen yhteydessä sille varattuun kenttään. Muista tehdä se ennen tilauksen lähettämistä. Lahjakorttikoodia ei valitettavasti ole mahdollista käyttää tilaukseen, joka on jo lähetetty. Tai lataa lahjakortin summa tilillesi heti lahjakortin saatuasi, jolloin voit käyttää sitä suoraan tililtäsi seuraavan tai sitä seuraavan tilauksen yhteydessä.

Voit yhdistellä niin paljon Zalando-lahjakortteja kuin haluat – suurin sallittu lahjakorttien yhteissumma on 1000 €. Huomaa, että muiden maiden Zalando-verkkosivuilta ostetut lahjakortit eivät kelpaa zalando.fi-sivustolla.

Haluaisitko ostaa nyt vain yhden edullisen T-paidan ja käyttää lahjakortin loppusumman myöhemmin? Ei hätää: tilauksillamme ei ole minimisummaa. Zalando-lahjakortti on myös voimassa siihen asti, kunnes kortin koko summa on käytetty – ilman aikarajoja. Huolehdi vain, että kortti pysyy tallessa, sillä emme valitettavasti voi korvata kadonnutta korttia emmekä maksaa kortin summaa käteisenä.

Tuotteiden palautusoikeus on tietenkin voimassa myös lahjakortilla maksetuilla tuotteilla. Silloin tuotteen hinta hyvitetään Zalando-tilillesi, ja voit käyttää sitä seuraavan tilauksen yhteydessä.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.