Naiset
Lapset

Mallisto / LAGERFELD

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
  • Toimitus
1 tuotetta

Mitä sitä kiertelemään: Karl Lagerfeldin legendaarinen merkki on osa muodin keskeistä historiaa. Ja LAGERFELD taas on puolestaan muotitalon huolitellun rento linja, johon kuuluu miesten muodollisen pukeutumisen klassisia elementtejä kuin myös vapaa-ajan vaatteita collegepaidoista tennareihin.

Kaikkia Karl Lagerfeldin luomuksia yhdistää hienostunut design, erinomainen yhdistelmä klassisuutta ja ajankohtaisuutta sekä täydellinen laatu. Nämä elementit ovat tietenkin läsnä myös LAGERFELD-mallistossa. Mallisto on monipuolinen niin tyylisuuntauksia kuin vuodenaikojakin ajatellen. Siitä on helppo koota paitsi muodollinen asu myös astetta huolitellumpi ja viimeistellympi katumuodista inspiroitunut asukokonaisuus tennareineen ja pusakoineen. Mallistossa on lisäksi esimerkiksi päähineitä ja kaulahuiveja, joten tyylistä ja laadusta ei suinkaan tarvitse tinkiä edes talvipakkasilla!

LAGERFELD on muotitietoisen herrasmiehen valinta

Lagerfeldin puvut ovat legendaarisia. Kyseessä ei ole pelkästään muotitalon laatu ja maine, vaan loistava istuvuus, viimeistä neulanpistoa myöden huoliteltu työ sekä miellyttävä värivalikoima. Valikoimasta löydät tietenkin kaikki muutkin muodollisen asun elementit, kuten klassiset kauluspaidat ja tyylikkäät vyöt. Määrittele asukokonaisuutesi ilme joko moderneilla tai klassisilla kävelykengillä.

Viimeistellyn arkityylin rakentamiseen LAGERFELD on myös moitteeton ratkaisu. Pikkutakit, tyylikkäästi kuvioidut kauluspaidat ja huippulaadukkaat neuleet muodostavat pukeutumiselle tyylikkään perustan. Modernius ja ajattomuus kohtaavat mainiolla tavalla merkin trensseissä ja villakangastakeissa. Leikkaus on istuva ja moderni, ilme puolestaan klassisen ajaton!

Ja kun on aika vaihtaa vapaalle, löydät valikoimasta niin slim fit -farkut, lyhyet nahkatakit sekä sporttiset t-paidat. Laatu ja huoliteltu ilme jatkuu jalkoihin asti: LAGERFELD-kengät ovat muoti- ja tyylitietoinen valinta, olivat kyseessä sitten tennarit, kävelykengät tai nilkkurit.

Yhdistele ja sekoita