358 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Trendikäs Lacoste on koko maailman tuntema muotimerkki. Ikoninen, vihreästä krokotiililogosta tunnettu Lacoste tuo retrotyylisen tuulahduksen 80-luvulta, jolloin huippumerkki nousi maailmanlaajuisesti miesten suosioon laadukkailla ja sporttisilla vaatteillaan. Muotibrändin korkealaatuiset vaatteet ovat hyvin istuvia ja liikkumiseen erinomaisesti sopivia. Lacoste Sport tuo legendaarista tyyliä ja varmaa muotiosaamista miesten rentoon pukeutumiseen!

Trendikäs Lacoste Sport pukee miehet urheilukenttien kuninkaiksi

Urheiluun ja liikkumiseen erinomaisesti sopivan Lacoste Sport -asun saa luotua vaalean sävyisellä lyhythihaisella paidalla ja samaa värimaailmaa edustavilla sporttishortseilla. Kevyelle hölkkälenkille tai ennen urheilusuoritusta tehtävään lämmittelyyn sopii pehmeä verryttelypuku. Tummansävyiseen verryttelyasuun saa tuotua värikkyyttä kirkkailla urheilutossuilla ja pirteän värisellä t-paidalla. Lacosten urheilulliset ja laajat vaatevalikoimat sisältävät miesten huippumuotia parhaimmillaan!

Tyyli-ikoni Lacoste toimii loistavasti myös urheiluharrastusten ulkopuolella ja miesten rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa. Lacoste Sport -valikoimasta löytyy siistejä pikeepaitoja, collegetakkeja ja pitkähihaisia paitavaihtoehtoja. Tyylikäs Lacoste Sport -neule on onnistunut valinta toimistolle tai kasuaaliin bisnestapaamiseen. Tumman neuleen rintaa koristava Lacoste-logo tuo upeasti esiin muodikasta brändiä ja kauluksen alta pilkistävä valkoinen t-paita keventää lookia. Housuiksi voit valita vaalean ruskeat suorat kangashousut ja jalkineiksi kevyet mokkasiinit tai trendikkäät loaferit. Asu huokuu rentoutta mutta tuo kuitenkin esiin huippumuodin vivahteet. Pitkähihainen ja hillityn sävyinen Lacoste Sport -paita toimii loistavasti tummien farkkujen ja korkeavartisten tennareiden kanssa. Asukokonaisuuden voit viimeistellä hupparilla tai rennolla farkkutakilla ? näin helposti tyylikäs vapaa-ajan asu on valmis! Kuumiin kesäpäiviin rento asu keventyy hetkessä polvipituisilla shortseilla, varvastossuilla sekä silmille nostettavilla merkkiaurinkolaseilla.

Yhdistät helposti