Miehet
Lapset

Mallisto / Kenzo

Suodatin (1)
  • Merkki
  • Hinta
  • Alennus
2 tuotetta
|Lajittele:
Luo jännittäviä lookeja Kenzon upeilla printeillä ja skarpeilla leikkauksilla. Suosikkejamme ovat Kenzo-tiikerin kuvalla koristetut paidat ja -asusteet. Brändin desginervaatteiden uniikki ilme istuu rohkeaan tyyliin.

KENZO on ranskalainen kulttimerkki, jonka perusti japanilaissyntyinen Kenzo Takada Pariisissa vuonna 1970. Aasialaiset ja japanilaiset vaikutteet näkyvät yhä merkin väripaletissa, tekstuurissa ja printeissä ? kukat ja tiikerit ovat muotitalon signature-printtejä. KENZO yhdistää etniset vaikutteet eurooppalaiseen käsityötaitoon. Tuloksena on idän ja lännen vaikutteita fuusioivaa huippumuotia.

KENZO on mielenkiintoinen sekoitus idän ja lännen tyyliperinteitä

KENZO suunnittelee pariisilaisen hienostuneita mutta kuitenkin rohkean persoonallisia vaate-, asuste-, ja kenkämallistoja muotitietoisille naisille ja miehille. Ikityylikkäät musta ja valkoinen saavat rinnalleen voimakkaita värejä, kuten vihreää, punaista, sinistä ja keltaista. Tämä merkki ei ole seinäruusuille – näissä vaatteissa otetaan itselle tilaa ja tullaan huomatuksi. Merkki onkin helppo ottaa haltuun ensiksi asusteiden ja kenkien kautta. KENZOn kenkämallisto on upeaa katsottavaa. Sneakersit onnistuvat samaan aikaan näyttämään aikaansa edellä olevilta ja klassisen tyylikkäiltä. Musta nahka näyttää upealta tennareissa ja loafereissa, jotka näyttävät jo kaukaa ylellisen laadukkailta. Supertyylikkään mustan lisäksi useimpia malleja löytyy monissa eri värivaihtoehdoissa ja peräti mustavalkoisina, jos et osaa päättää mustan ja valkoisen välillä.

Pariisilaisen hienostunut, itämaisen eksoottinen

Monesti sanotaan, että kengät ja asusteet tekevät asun. Jos niissä menee pieleen, ei aina auta vaikka olisi kuinka ykköset päällä. Toisaalta kengät ja asusteet voivat myös kertaheitolla nostaa hyvin tavanomaisen asun kuin suoraan Voguen kannesta bongatuksi. KENZOn mallisto rakentuu ylellisistä materiaaleista, esteettisesti upeasta suunnittelusta, virtaviivaisesta muotokielestä ja yksityiskohtaisesta viimeistelystä. Myös korut hurmaavat kauniilla tyylillään ja siroudellaan. Jos haluat tyyliisi palan luksusta ja käänteentekevää tyyliä, on tähän merkkiin satsaaminen paras tyylipalvelus, jonka voit itsellesi tehdä.

Tutustu myös