Naiset
Lapset
Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus
1 tuotetta

Yhdysvaltalainen, Brooklynista kotoisin olevan Kenneth Cole on jo käsite muotisuunnittelijoiden maailmassa. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan uraa luonut Cole on vakiinnuttanut paikkansa muodin parissa upeilla kenkämallistoillaan. Älykkäänä bisnesmiehenä tunnettu suunnittelija on ollut kekseliäs aina uransa alkuajoista lähtien - Merkin ensimmäinen markkinointitempaus tapahtui keksityssä elokuvausprojektissa keskellä Manhattania. Kenkiä myytiin suoraan rekka-autosta, mutta lupa auton parkkeeraamiseen onnistui ainoastaan elokuvan kuvauksia varten. Niinpä kekseliäs kenkäsuunnittelija ymmärsi tehdä kenkien myyntitapahtumasta "elokuvan" - myyntitapahtumaa kuvattiin videokameroilla ja jopa yrityksen nimi muutettiin elokuva-alalle sopivaan "Kenneth Cole Productions, Inc." -muotoon. Tällä nimellä yritys kulkee edelleen. Kolmen päivän ajan kestäneen projektin aikana rekka-autosta myytiin kenkiä yli 40 000 paria, mikä oli koko sen hetkinen kenkätuotanto. Tämän menestyksen myötä uuden merkin taru pääsi alkamaan ja loppu onkin historiaa! Nimi sopii edelleen merkin ideologiaan, mikä ilmenee brändin kekseliäässä designissa, joka ei mutkia suoristele.

Kenneth Cole Reaction – mielipiteitä ja tyylitajua!

Tämä peloton merkki tarjoaa yksinkertaista ja monikäyttöistä designia sporttisella kulmalla aktiivisille city-miehille. Malliston maanläheiset värit ja klassinen muotokieli sopivat erinomaisesti denim-tyyliin ja epämuodolliseen bisnespukeutumiseen. Yhdistä matalavartiset tennarit suoriin puuvillahousuihin tai chinoihin ja rentoon, pitkähihaiseen henley-paitaan. Rullaa kevyesti housujen lahkeita ylös - vilkkuvat nilkat tuovat tyyliin huoletonta kepeyttä. Jos haluat tuoda kasuaaliin juhlapukeutumiseen uutta ilmettä, yhdistä pukusi mokkasiineihin tai nauhakenkiin, ja pue alle yksivärinen t-paita kauluspaidan sijaan.

Kenneth Cole Reaction -malliston kengissä et pukeudu pelkästään jalkineisiin, vaan tuot myös esille asennettasi! Kenkämerkin keulakuva Kenneth Cole ei pelkää tuoda esiin mainonnassaan poliittisia mielipiteitään saati ottaa kantaa globaalin tason suuriin kysymyksiin. Asennetta ja muotia samassa paketissa ja parhaimmillaan!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista