Kaikki

Kengät / Palladium

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Varren pituus
 • Pintamateriaali
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Uutuudet
 • Toimitus
106 tuotetta

Palladium oli alun perin yritys, joka valmisti lentokoneen renkaita. Yritys perustettiin vuonna 1920, jolloin tuotemerkki aloitti toiminnan valmistamalla korkealaatuisia renkaita ilmailuteollisuudelle. Renkaat valmistettiin vulkanoidusta kumista ja canvas-tekstiilistä. Ilmailualan romahdettua toisen maailmansodan jälkeen Palladiumin renkaiden kysyntä hiipui, ja yrityksen oli keksittävä muuta toimintaa. Palladium avasi tehtaan Ranskan Pont De Cheruyssä, ja alkoi suunnitella ja valmistaa jalkineita. Vuonna 1947 syntyi legendaarinen Pampa-malli, jonka toiminnallisuus, mukavuus ja kestävyys olivat niin hyviä, että Ranskan muukalaislegioonat, jotka alkoivat käyttää Palladium-kenkiä, olivat vaikuttuneita kenkien kestävyydestä. Pampa-kengän malli on säilynyt samana vielä tänään 60 vuoden jälkeen. Palladium on brändi, jolla on mieleenpainuva logo, joka koristaa tyylikkään näkyvästi tuotemerkin kaikkia kenkiä. Tuotemerkin jalkinevalikoima on mitä monipuolisin, joten tutustu tähän innovatiiviseen ja erittäin korkealuokkaiseen jalkinemerkkiin nyt myös Zalandolla.

Palladium-kengät – toiminnalliset jalkineet löydät Zalandolta!

Selaa Zalandon mittavaa jalkinevalikoimaa, josta löydät upeat Palladium-kengät, joissa jalkasi viihtyvät mitä parhaiten. Palladium on tunnettu kestävistä ja korkealaatuisista kengistään, jotka eivät pienestä hätkähdä. Tuotemerkin kengillä voit esimerkiksi retkeillä mitä haasteellisimmassa maastossa, tai samoilla vuoristossa, sillä Palladium-jalkineet pitävät pintansa. Meidän laajasta valikoimastamme löydät mahtavan valikoiman brändin upeimpia luomuksia, kuten esimerkiksi erilaisia nilkkureita, saappaita ja tennareita, joten valitse pian omasi. Vintage-tyylistä pitävälle löytyy myös mahtavia luomuksia tästä mittavasta valikoimasta. Palladium-kenkien värivalikoima on pirteän värikäs, sillä miksei toiminnallinen ja kestävä kenkä voisi olla väriltään vaikka pirteän pinkki tai ylellisen kultainen? Valikoimasta löytyy myös hillitympiä maanläheisiä värejä, jotka sulautuvat hienosti maastoon. Joissakin malleissa on hauska taitettava varsi, joka on mukava yksityiskohta, sekä miellyttävä pehmeä sisävuori, joka lämmittää mukavasti kylmiä varpaita. Palladium-kenkien materiaalivalinnat ovat korkeaa laatua, joten voit olla varma siitä, että kenkäsi ovat korkealuokkaiset ja ne löydät tietenkin Zalandon valikoimasta.

Huolettoman ryhdikkäät jalkineet pikapäivittävät asukokonaisuuden vaivattoman skarpiksi. Freesillä muotoilulla terästetyt klassikkopopot ovatkin varma tyylimätsi urbaanin rentoon asukokonaisuuteen. Rouhean trendikkäät Palladium-kengät edustavat rohkeaa tyyliasennetta. Nämä popot sujahtavat vaivatta luottovaatteidesi pariksi!

Palladium-kengät henkivät katumuodin ajatonta statement-tyyliä

Ikonisissa Palladium-kengissä yhdistyvät niin skarppi muotoilu kuin virtaviivaisen raikas tyylikkyys. Särmikäs selkeälinjaisuus, tarkat detaljit sekä vaivaton yhdisteltävyys löytyvät näiden kenkäparien menestysreseptin taustalta. Laatutietoinen ja huoleton tyylikkyys onkin se juju, joka on luotsannut vuosikymmenten ajan näiden bootsien tietä globaaliksi jalkinemuodin tähdeksi. Jämptit mallistot ovat valloittaneet jalkinemuodin maailmaa niin street-muodin taitajien, rock-henkisten tyylittelijöiden kuin sporttityylin suosijoiden keskuudessa. Vaivatonta vakuuttavuutta henkivät jalkineet päivittävätkin niin räväköiden muotimuusien kuin huolettomien tyyliherrojenkin jalkinemuodin! Palladium-kengät tarjoavat katseita ja käyttöä kestäviä valintoja myös aivan nuorimmille muodin ystäville. Repertuaarin avulla otatkin haltuun persoonallisella twistillä varustetut arkipukeutumisen tärkeimmät elementit. Nämä popot kietovatkin mutkattomasti yhteen mukavuuden ja muodikkuuden!

Moderniin kuosiin puetut suosikkipopot istuvat moitteetta moneen asukokonaisuuteen. Palladium-kengissä on sopivasti sähäkkyyttä ja urbaania eleganssia. Ne viehättävätkin huolettoman mutta tarkan vaatekerran ystäviä, jotka inspiroituvat persoonallisen leikkisästä tyylikkyydestä. Nämä popot ovat omiaan niin vauhdikkaille viikonloppureissuille, leppoisiin leffailtoihin kuin urbaaniin tutkimusmatkailuunkin. Ryhdikkäät varsikengät ystävystyvät ketterästi esimerkiksi simppelin denim-tyylin tai vaikkapa vauhdikkaan sporttivivahteisen lookin pariksi. Modernin grunge-henkisen tyylin ytimeen pääset puolestaan yhdistämällä ryhtipopot rennosti kauluspaitojen, collegen ja kontrastivärien kanssa. Tarkkalinjaiset nauhakengät tuovat mutkatonta särmikkyyttä myös huolitellumpaan kokonaisuuteen. Pue Palladium-kengät esimerkiksi kangashousujen, hyvin istuvan t-paidan ja neuletakin komboon, ja loihdit omintakeisen itsevarman tyylin. Selkeälinjaisen kenkävalikoiman raikkaat kuosit ja värit pikapiristävät takuuvarman tyylin. Niin klassiset suosikkisävyt, pirteät pastellit kuin maanläheiset murretut värit loihtivat asukokonaisuuteen räätälöityä statement-henkeä.

Reippaan trendikkäät Palladium-kengät edustavat vauhdikkaan itsevarmaa tyyliaskellusta!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista