Haluatko uutta potkua treeneihisi? JBL:n sporttikuulokkeilla kuuntelet lempimusiikkiasi salilla tai lenkillä ollessasi. Kirkas äänentoisto takaa miellyttävän musiikkinautinnon samalla kun keskityt urheiluun. Tulppamalliset tai korvasangalliset kuulokkeet sopivat aktiiviselle liikkujalle ja ergonomisen muotoilun ansiosta ne pysyvät huomaamattomasti mukana reippaankin suorituksen aikana. Olitpa sitten peruskuntoilija tai aktiivisemmin treenaava, nyt ei treeneihin lähteminen jää ainakaan varusteista kiinni!

JBL lupaa taattua laatua korvillesi

JBL on yhdysvaltalaisen Harmanin omistama tuotemerkki, joka on musiikin harrastajien keskuudessa tunnettu laadukkaista kaiuttimistaan ja äänentoistolaitteistaan ympäri maailman. Merkillä on jo yli 70 vuoden kokemus huippuluokan äänentoiston suunnittelusta niin musiikkiareenoille, elokuvateattereihin kuin äänitysstudioillekin. JBL:n korvakuulokkeet toistavat samaa tinkimätöntä äänenlaatua ja sopivat innovatiivisen muotoilunsa ansiosta täydellisesti urheilulliseen elämäntyyliin. Klassisen mustan ja valkoisen lisäksi malliston pirteät värit on helppo yhdistellä tämän hetken värikkääseen sporttimuotiin. Reflect-mallien heijastavat johdot tuovat näkyvyyttä myös pimeän aikaan liikuttaessa.

JBL ei petä vaativissakaan treeniolosuhteissa

JBL:n kuulokevalikoimasta löydät erilaiset in-ear- sekä korvasangalliset kuulokkeet naisille ja miehille. Jos etsit kevyitä ja melkeinpä käytössä huomaamattomia kuulokkeita, suosittelemme tutustumaan tulppamallin kuulokkeisiin. Jos taas kaipaat langatonta kuunteluelämystä, bluetooth-yhteydellä varustetut langattomat kuulokkeet toistavat musiikkia keskeyttymättömästi ja voit unohtaa ainaisen johtojen asettelun. Korvasankamalli pitää puolestaan huolen siitä, että kuulokkeet pysyvät tukevasti paikoillaan mitä vauhdikkaimmissa harrastuksissa. Edistykselliset sweat proof -kuulokkeet on suunniteltu kestämään äärimmäistä menoa säästä huolimatta. Ne kestävät sadetta ja hikeä, eivätkä säikähdä vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä. Nauti siis kuntoilusta ja nosta sykettä musiikin tahtiin!

Tutustu myös