Mallisto

Suositut filtterit
186 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jaded London hurmaa räväkällä katutyylillään, jolla se nuoresta iästään huolimatta on ennättänyt kietoa pikkusormensa ympärille myös monet A-luokan julkkikset. Premium-katumuotia reippaalla asenteella luova brändi tunnetaan erityisesti sen näyttävistä valokuvaprinteistä. Brändi pelaa vikkelästi uusimmilla trendeillä, ja sen valikoimista löydät aina ajankohtaista muotia – mutta omalla, uniikilla tavalla tulkittuna.

Jaded London on kiinnostava brändi premium-katumuodissa

Sisarukset Jade ja Grant Goulden perustivat brändin kesällä 2013. Sisarusten vahvuuksia ovat tarkka bisnesvainu ja trenditietous. Muoti kulkee duon verissä, sillä he tulevat perheestä, jossa muoti on ollut läsnä jo kolmen sukupolven ajan. Unelmansa perään rohkeasti heittäytynyt kaksikko on onnistunut luomaan brändin, jossa persoonallinen tyyli yhdistyy suosittuihin trendeihin sulavasti. Jaded London haluaa inspiroida rajojen rikkomiseen – olkoon tyylisi yhtä rohkeaa kuin asenteesi! Brändi inspiroituu globaalista katumuodista aina Itä-Lontoosta Los Angelesiin ja Tokioon. Se nappaa inspiraatiota niin catwalkien trendeistä, blogeista kuin katutaiteesta. Brändin yllätykselliseen designiin ovat ihastuneet niin Beyoncé, Ellie Goulding, Cara Delevingne, Sean Paul kuin Graig David.

Jaded London on luotu itsenäiselle vapaa-ajattelijalle

Jaded London on hurmaantunut sports luxe -trendistä, jossa sporttisuus kohtaa huippumuodin unisex-hengessä. Miesten mallistossa voi nähdä puhdaslinjaista designia, jossa näkyy retrovaikutteita ja vahva urbaani leima. Naisten mallistoissa korostuvat hauskuus, seksikkyys ja itsevarma asenne. Uniikit printit, innovatiiviset kankaat ja väljät siluetit ovat merkin ydinpiirteitä, mutta valikoimasta löytyy naisille myös upeita mekkoja, joissa riittää glitteriä ja glamouria. Brändi luo myös sähisevän kuumia bikinejä ja uikkareita, joista ei puutu Jaded Londonin räväkkää asennetta ja vahvoja värejä. Luo Mr Cool -tyyli brändin collegepaidasta ja farkuista tai collegeshortseista, topista ja bombertakista. Naiset ja miehet näyttävät yhtä hyviltä gollegepaidoissa! Itsevarma mimmi jättää farkut kotiin ja pukee ylipolvensaappaat tai rennot tennarit suurikokoisen ja pitkän collegepaidan kanssa. Jaded Londonissa kiteytyy lontoolainen katumuoti, jossa voi olla niin hiphop-, rock- kuin punk-asennetta, ja ajoittain jopa psykedeliaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista