Astu Imps&Elfin mielikuvitusmaailmaan, jossa jokainen vaate on kuin osa satua. Täällä keijut ja tontut pukevat pienokaiset pehmoisiin unelmiin, joissa on mahdottoman mukava vuoroin temmeltää, ihmetellä maailman menoa ja levähtää. Jokainen vaate on täynnä lapsuuden taikaa: kiehtovia printtejä, kutkuttavia väriyhdistelmiä ja hassunhauskoja muotoja. Sympaattinen merkki päästää lapsuuden valloilleen sen kaikissa eri ulottuvuuksissa unohtamatta sen enempää lapsen tarpeita kuin uusimpia trendejäkään!

Imps&Elfs valmistaa ekologisia muotiluomuksia lasten makuun

Tanskalainen lastenvaatebrändi Imps&Elfs keskittyy täysin lasten vaatimuksiin mitä tulee lasten vaatteisiin. Niissä mukavuus ja muoto kulkevat käsi kädessä viimeisimpien trendien kanssa ja luovat yhdessä uuden ajan lasten muotia, jossa on huomioitu lapsen hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa! Vaatteet valmistuvat sosiaalisesti, ekonomisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla, joka edistää sekä lapsen että hänen ympäristönsä kestävää kehitystä. Imps&Elfs esittelee ylpeästi sertifioidusta, orgaanisesta puuvillasta valmistettuja vaatteitaan, joiden turvallisen tuntuinen lämpö on aitoa ja luotettavaa. Vaatteiden täydellisen istuvuuden salaisuus on niiden leikkauksissa. Et välttämättä huomaa sitä vielä tuotetta katsellessasi, mutta kun puet lapsesi brändin housuihin, paitaan tai haalariin, paljastaa se tyylikkään siluettinsa!

Perusvaatteiden parhaimmistoa tanskalaisittain

Imps&Elfs edustaa hyväntuulista ja rentoa lasten muotia. Vaikka brändin vaatteet ovat aina halittavan pehmoisia, ei se silti suostu olemaan täysin pehmo. Räväkät printit ja särmikkäät leikkaukset antavat vaatteisiin pienen ihmisen määrätietoisuutta kuvaavaa asennetta. Puuvillainen pinta saa printeistä näyttävää kontrastia ja eläväisen pintakuvion. Varsinkin vastavärit toimivat tyylikkäästi yhteen rennoissa vaatteissa. Rakastetun merkin toinen puoli on silti keijukaisille varattu. Herkissä neuleissa, paidoissa ja mekoissa kuosit kukkivatkin villinä tai uinuvat pastellinsävyisellä kedolla. Lapsokainen saa olla juuri niin herkkä ja hemaiseva kuin haluaa. Brändin mallistoissa on myös neutraalisti tyyliteltyjä ja väritettyjä vaatteita, joita on ihana yhdistää sekä tyttöjen että poikien vaatteisiin.

Yhdistele ja sekoita