Mallisto

412 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Norjalainen Holzweiler tarjoaa kashmir-villan ylellisen pehmeää lämpöä, silkin kevyttä ilmavuutta ja perinteisen lampaanvillan laatua ilmeikkäinä neulevaatteina ja -asusteina. Yrityksen suunnittelijat nappaavat vaikutteita niin Norjan jylhästä luonnosta, skandinaavisen designin perusteista kuin kansainvälisen huippumuodin uusista trendeistäkin.

Vuonna 2012 Norjassa lanseerattu Holzweiler edustaa modernia neuledesignia, jossa pääpaino on laadukkailla materiaaleilla ja ajatonta yksinkertaisuutta henkivällä muotoilulla. Luksushuiveista aloittanut yritys on suosion karttuessa laajentanut valikoimaansa myös neulevaatteisiin. Hienostuneiden luonnonmateriaalien lisäksi Holzweilerin suosion perustana on klassisella muotokielellä ja nykyaikaisilla vivahteilla leikittely. Se tekee myös yhteistyötä tunnettujen nykysuunnittelijoiden kanssa, ja lopputuloksena on uniikkeja design-helmiä, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.

Holzweiler – norjalaista luksusta ylellisistä luonnonkuiduista

Holzweilerin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat pehmeät kaulahuivit, jotka tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja pitävät olon lämpimänä koleallakin viimalla. Anna syys- tai talvitakillesi annos seesteistä värimaailmaa kietomalla kaulaasi harmaan, valkoisen ja ruskean sävyillä leikittelevä kaulahuivi tai valitse pelkistetty yksivärinen huivi tasapainottamaan kuvioidun takin ilmettä.

Holzweilerin neulepaidat ovat kuin luotuja Skandinavian viileisiin talviin, ja ne henkivät pohjoismaista tunnelmaa myös rauhallisten ja raikkaiden värisävyjensä myötä. Pitkä valkoinen palmikkoneule istuu kauniisti esimerkiksi mustan minihameen, villasukkahousujen ja nauhanilkkureiden kanssa, ja avarakaulainen ohuempi neule on täydellinen pari kauluspaidalle ja suorille housuille.

Näyttävimmilleen Holzweilerin muotoilu pääsee linjakkaissa villakangastakeissa ja muhkeissa viitoissa, jotka tuovat lämmintä eleganssia talveen. Pitkä villakangastakki sopii kauniisti yhteen runsaan villahuivin ja nahkasaapikkaiden kanssa, ja käytännöllisen viitan voi pukea niin arkisen farkkuasun kuin asiallisen toimistovaatetuksenkin kanssa. Suurilla ruutukuvioilla tyylitelty viitta antaa lämmön lisäksi modernia graafista ilmettä esimerkiksi kokomustaan housuasuun.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua