Hip on nimensä veroinen lastenkenkämerkki: mallistosta löytyvät kaikki viimeisimmät trendit, kuten metallivärit, eläinkuviot, loaferit, cowboynilkkurit ja über-coolit tennarit iloisissa väreissä. Nämä ovat ehdottomasti trendeistä ja pukeutumisesta kiinnostuneen lapsen, nuoren ja aikuisenkin mieleen. Persoonallisesti pukeutuva nappula ihastuu kenkien mielenkiintoisiin väri- ja materiaaliyhdistelmiin, jotka on toteutettu harkitun hienostuneesti.

Hollantilaisen Hipin luksusta henkivät kengät ovat premium-tasoa myös istuvuudeltaan. Viimeistellyt yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit takaavat, että ne kestävät myös vauhdin hurman ja aktiivisen käytön. Nyt Hip tarjoaa myös samaa laadukasta, Italiassa suunniteltua designia naisille upeina saappaina, kävelykenkinä ja tennareina.

Hip hei ja jalkasi hurraavat!

Hip valmistaa näyttäviä tennareita, joilla on helppoa tehdä muodikas kannanotto asussa kuin asussa. Hopea, kultaruusu ja platina tuovat terävän aksentin denimin kanssa. Mikä tahansa farkkuasu muuttuu hetkessä ylellisemmäksi säihkyvissä tennareissa ? ja askeleet säilyttävät kepeytensä. Luksusta henkivät tennarit sopivat myös juhla-asuun, erityisesti lapset osaavat arvostaa mukavia jalkineita. Mustat tai valkeat tennarit väriefekteillä ovat poikien sporttisen tyylin must. Tennarit yhdistyvät luonnollisesti rentoon farkku-lookiin t-paidan ja hupparin kaveriksi, mutta siistimpikin asu saa niistä toimivaa rentoutta: mustat kapeat housut ja paitapusero yksiväristen housujen kanssa on siisti yhdistelmä ja myös oiva juhla-look.

Hipin talvisaappaat ja nilkkurit ovat herkullisen värisiä: perinteisen mustan ja ruskean rinnalta löytyy pinkkiä, leopardikuosia ja kauniita laserkuviointeja. Näissä saappaissa astelee ylpeänä koulun pihaan niin tuleva fashionista kuin pehmeään villaneulevuoreen kääriytyvä lukutoukka, joka haaveilee omasta hepasta. Cowboynilkkureissa on suloista maalaisromantiikkaa, joka sopii sievän mekon kanssa. Röyhelömekosta ei tarvitse luopua viileänkään saapuessa, kun alle pukee paksut sukkahousut tai legginsit ja ylle paksun neuletakin. Lettitrendi on valloillaan eikä ota laantuakseen, joten ei kun letittämään omia ja kaverin hiuksia!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista