Suodatin1

Guess
Mallisto

3,464 tuotetta

Guess on amerikkalainen vaatefirma, jonka taustalla ovat marokkolaissyntyiset Marcianon veljekset. Guess on näyttäviin mutta nuorekkaan ja flirttailevan rentoihin vaatteisiin erikoistunut muotitalo, joka aloitti toimintansa vuonna 1981 Kaliforniassa. Vaatemerkki pongahti julkisuuteen naisten farkkujen avulla. Legendaariset korkeavyötäröiset ja kivipestyt Marilyn-farkut myytiin loppuun vain muutamassa tunnissa, ja yrityksen tie menestykseen oli taattu. Nykyisin firman tuotteita myydään jo yli 80 maassa. Vaatemerkki on sittemmin laajentunut kattamaan myös miesten- ja lastenmuotia. Myös upeat kellot kuuluvat olennaisena osana brändin valikoimiin. Lisäksi brändillä on valikoimissaan myös runsaasti asusteita, laukkuja ja lompakoita sekä parfyymejä.

Knoppitietoa Guessista

Guess on niittänyt mainetta paitsi upeilla vaatteillaan, myös rohkeilla mainoskampanjoillaan. Aluksi mainoksissa käytettiin visuaalisena tehokeinona mustavalkoisuutta, mutta sitäkin enemmän taisi suurta yleisöä hätkähdyttää mainosten seksikkyys. Brändin mainoskampanjoiden vähäpukeisina vetonauloina ovat toimineet monet julkisuuden henkilöt, kuten Claudia Schiffer, Drew Barrymore ja Adriana Lima. Lisäksi brändin vaatteita on vilahdellut monissa elokuvissa. 1980-luvulla villinneessä Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa näyttelijä Michael J. Fox esiintyi farkkuasussa, jonka Guess oli suunnitellut erityisesti kyseistä elokuvaa varten.

Guess on merkki sinulle, joka haluat näyttää hyvältä

Guess suosii suunnittelussaan rentoja ja selkeitä värejä ja linjoja. Brändin tuotteet ovat näyttäviä, leikkisiä ja monikäyttöisiä. Niiden tavoitteena on yrityksen mukaan ilmentää nuorekkuutta, seksikkyyttä ja seikkailumieltä. Niinpä brändin vaatteet sopivatkin erityisesti vapaa-aikaan. Hanki seuraavaa biletysreissua varten esimerkiksi brändin legendaariset farkut ja hihaton t-paita ja viimeistele tyylisi vaikkapa särmikkäällä nahkalaukulla ja kiilakorkosandaaleilla.

Brändin vaatteet imartelevat kantajaansa ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Laadukkaat materiaalivalinnat ja rohkea suunnittelu takaavat sen, että brändin tuotteet erottuvat edukseen. Näppärät yksityiskohdat, nerokkaat leikkaukset ja huolellinen viimeistely aikaansaavat rennon mutta elegantin vaikutelman. Guessin vaatteissa on helppo eläytyä Kalifornian aurinkoiseen henkeen ja villisti sykkivään elämänmenoon.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista