Miehet
Lapset

Mallisto / G.I.G.A. DX

Suodatin
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta
|Lajittelu :

Iloa urheilemiseen ja jokapäiväiseen elämään saat pirteillä G.I.G.A. DX -tuotteilla. Vuonna 2007 perustettu saksalainen brändi tarjoaa rentoja vapaa-ajan vaatteita naisille ja miehille. Hauskat värit ja yksityiskohdat tekevät tästä edullisen hintatason merkistä ehdottomasti tutustumisen arvoisen! Merkin miellyttävät asut viettelevät sinut aurinkoon nauttimaan vapaa-ajasta. Urheilulliset vaatteet huokuvat rentoa ja huoletonta elämäntyyliä, tyylikkyyttä kuitenkaan unohtamatta.

G.I.G.A. DX - loistavaa kesätyyliä rentoon elämään

Miesten ja naisten G.I.G.A. DX -t-paitojen valikoimista löydät sekä tavallisia lyhythihaisia trikoopaitoja että pikeepaitoja. Naisten lyhythihaiset paidat ovat lisäksi istuvaan malliin leikattuja, joten näissä paitamalleissa pääsevät naiselliset muodot kauniisti esille. Printtikuviot, ommellut brändilogot ja värikkäät yksityiskohdat kauluksissa terästävät paitojen ulkonäköä hauskalla tavalla. Takkivalikoima kattaa välikausi- ja ulkoilutakit, joiden kangasmateriaalit on valittu säähän kuin säähän sopiviksi. Hupulliset takkivaihtoehdot tarjoavat niin lyhyitä kuin pidempiäkin malleja. Näissä takeissa ulkoilmasta nauttiminen onnistuu erinomaisesti!

Sekä miesten että naisten valikoima sisältää helteisiin kesäaktiviteetteihin sopivia mielettömän tyylikkäitä shortseja. Naisille merkki tarjoaa lyhytmallisia ja puuvillaisen pehmeitä urheilushortseja, joita on saatavilla pirteissä neonväreissä. Kangasshortseja löytyy sekä miehille että naisille. Miesten valikoima sisältää lisäksi trendikkäitä farkkushortseja. Useimpia shortsimalleja on täydennetty näyttävillä yksityiskohdilla, kuten monivärisillä vöillä, soljilla tai ompeleilla. Shortsien värivalikoima on laaja molempien mallistoissa, eikä näissä kesävaatteissa tarvitse todellakaan pelätä jäävänsä seinäruusuksi, sinut huomataan varmasti!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista