Huikea italialaisbrändi Gaudi on avain eurooppalaistyyliseen huippunäyttävään pukeutumiseen. Gaudin suunnittelupöydiltä syntyy aivan huikeita muotiluomuksia, jotka sopivat korostamaan niin arkista tyylikkyyttä kuin juhlavaa tunnelmaakin. Gaudi-vaatteet tuovat kansainvälisen tyylin osaksi päivittäistä pukeutumista!

Gaudi suorastaan rakastaa erilaisilla tyyleillä leikittelyä ja esimerkiksi hameiden helmoihin on tuotu jännittävää ja tavallisuudesta poikkeavaa muotoilua. Aaltoilevasti, vinosti tai kerroksittain leikattujen helmojen joukosta löytyy myös lukuisia eri pituisia malleja, joista voi valita juuri oman kropan muotoja parhaiten pukevan suosikin. A-linjainen polvipituinen hame muistuttaa tyyliltään muhkeaa kietaisuhametta ja se laskeutuu ylle kauniisti laskostuen. Vienosti kullansävyisen hameen vinoon leikattu helma tuo epäsymmetristä fiilistä asukokonaisuuteen, jonka muodikkaan yläosan voi muodostaa vaikka valkoisesta kauluspaidasta, raidallisesta topista tai mustasta poolokauluksellisesta neuleesta.

Gaudi luo huikean muodikkaan fiiliksen näyttävästä pukeutumisesta pitäville muotitietoisille fashionistoille!

Jänniä linjoja ja leikkauksia löytyy myös vapaa-ajan- ja juhlamekkojen malleista. Klassisia mekkotyylejä on tuotu piristämään vyötärön taianomaisesti hävittäviä peplum-leikkauksia, kaula-aukosta helmaan ulottuvia napituksia sekä olkaimista upeasti putoavia runsaskankaisia kaula-aukkoja, jotka korostavat kauniin kankaan korkealaatuista materiaalia kimaltavine neuloksineen.

Mustien nahkashortsien vyötäröä koristaa leveä vyö, joka tuo vivahteikasta ilmettä näihin kesäisiin lyhytlahkeisiin kaunokaisiin. Nahkashortsien kanssa sopii täydellisesti valkoinen pitkähihainen pusero, jonka trumpettimaiset ja liehuvat hihansuut korostavat ajatonta pukeutumistyyliä. Harmaansävyiset leveäremmiset kiilakorkosandaalit ja suurikokoinen graffitinharmaa käsilaukku luovat kauniin kosketuksen lookille.

Monipuolisten Gaudi-vaatemallien joukosta löytyy myös huikean tyylikkäitä neuleita ja collegepaitoja, joilla piristää niin farkkujen kuin nahkahousujenkin luomaa ilmettä. Uutta ja tyylikästä alaosaa etsiessä vastaus voisi löytyä nahkaa jäljittelevistä legginseistä, jotka toimivat huikean upeina sekä gladiaattorimallisten nilkkureiden kuin säkenöivien bling bling -koristein täydennettyjen korkokenkienkin kanssa. Gaudi -vaatteet pelastavat sinut vaatepulmista, olipa kyseessä mikä tahansa meno ja tilaisuus!

Yhdistele ja sekoita