Kaipaatko katseet kääntävää juhlatyyliä tai edustusmekkoa puolison sukujuhliin. Ehkä mielesi tekee vain hienostella, oli juhlia tai ei. Frock and Frill on ehdottomasti juhlamuodin kaunein muusa, jonka upeat luomukset saavat kantajansa sädehtimään kuin yötaivaalta kurkkiva tähti.

Frock and Frill perustettiin 2001 Englannin Boltonissa, ja sen muotoilussa kaikuukin vahvasti brittiläisen muotihistorian koreimmat kukat, kuten viktoriaanisen aikakauden heleän herkät ja tyttömäiset maksimekot, kukka- ja helmikirjailut sekä sievät röyhelöt. Frock and Frillin mekot ovat huolellisesti räätälöityjä, sillä taidokkaan käsityön jäljen näkee jo kaukaa. Mekot suunnitellaan Englannissa ja valmistetaan aina viimeistä yksityiskohtaa myöten käsin ja eettisesti Intiassa.

Frock and Frill on juhlakauden näyttävin hurmuri

Frock and Frill on ottanut huomioon suunnittelussaan kaikki upeat naiset, ja merkin valikoimasta löytyvät myös isojen kokojen kauniit mekot muodokkaammille naisille. Nautitko kaikki tai ei mitään -fiiliksestä konfettisateen peittäessä tanssiaskeleesi? Kimalteleva paljetti-ihanuus voisi olla sinun unelmiesi mekko. Olkaimeton mekko voisi paljastaa kauniit olkapääsi ja korostaa dekolteetasi. Ehkäpä haluat myös paljastaa upeat sääresi ja merkkikorkokenkäsi, jolloin napakka minimitta olisi oikea valinta. Pitkät hihat tasapainottavat lyhyttä helmaa.

Onko sinulla gaalailta tiedossa tai ehkä kesäiset hääjuhlat? Kauniisti laskeutuvat maksimittaiset mekot ovat näyttävä valinta vuoden tärkeimpiin juhlatilaisuuksiin. Olisiko juhlatyylisi olkaimeton, spagettiolkaiminen vai lyhythihainen? Herkät röyhelöt hihoissa ja helmassa tuovat mieleen romanttisen kesäillan rakkaustarinan, mitäpä siis jos pyörähtäisit kesäillan valssisi näissä ihastuttavissa Frock and Frillin mekoissa? Mekkojen yksityskohdat ovat huumaavan ihania, ja erotut varmasti muista tanssilavan tytöistä.

Frock and Frillin mekkoja ei tokikaan kannata jättää vain juhliin, sillä merkki taikoo myös ihastuttavat vapaa-ajan mekot, jotka sopivat fiinimpään vapaa-ajan tyyliin. Mitä jos panostaisit erityisesti ensitreffeihin tai sunnuntain brunssiin – vähän kuin ennen vanhaan, mekossa hienosti liehutellen!

Yhdistele ja sekoita