Italialainen Fornarina edustaa ajankohtaista naisten muotia ripauksella katumuotia. 40-luvulla syntynyt merkki on kasvanut moneen suuntaan ajan ja muotisuuntausten mittaan, ja sen valikoimista löytyy niin mekkoja, farkkushortseja kuin tunikoitakin.

Italialaisen brändin ilme koostuu ajattomista ja huippumuodikkaista elementeistä, joita leimaa kiinnostus väreihin, materiaaleihin ja leikkisiinkin leikkauksiin. Huoliteltu viimeistely ja laadukkaat materiaalit kuuluvat Fornarinan valttikortteihin. Merkin mallistosta on helppo löytää vaatteita niin juhliin, vapaa-aikaan kuin muodollisempiinkin tilaisuuksiin.

Fornarina on muodista ja laadusta kiinnostuneen naisen valinta

Fornarinan luomuksista on helppo koostaa vaikka koko vaatekaapin sisältö. Merkin farkkuvalikoimasta löytyy niin klassisia sinisiä malleja kuin näyttäviä, revittyjä trendifarkkujakin. Mainitsemisen arvoisia ovat ehdottomasti myös Fornarinan makeat farkkuhaalarit ja -hameet! Kokeilevampaa, päät kääntävää designia edustavat puolestaan leveät ja liehuvat, korkeita korkoja seurakseen vaativat kangashousut ja tennareiden kanssa tyylikkään kokonaisuuden luovat pitkät hameet.

Fornarinan klassisempaa puolta edustavat puolestaan viehättävät, naiselliset mekot. Hienostuneet materiaalit ja kauniisti laskeutuvat leikkaukset luovat niihin juhlavaa tuntua! Trendikäs asu puolestaan syntyy saman merkin kevyen topin ja polvimittaisen, A-linjaisen hameen yhdistelmästä. Kesän tullen taas sonnustaudutaan Fornarinan leikkisiin shortseihin, tyylikkäästi kuvioituihin kangashousuihin, trendikkäisiin shortsihaalareihin ja somiin printtitoppeihin.

Merkin valikoimista on helppo poimia myös ajattomia klassikoita, kuten kauniita neuleita ja yksivärisiä, minimalistisia yläosia. Arkipukeutumisen jujuksi puolestaan muodostuvat hauskat, erilaisia materiaaleja ja värejä yhdistelevät yläosat, jotka eivät seurakseen vaadi muuta kuin tummat farkut ja hillityt tennarit tai klassiset nilkkurit!

Yhdistele ja sekoita