Toimituksen kesto

Toimituksen kesto

Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 päivää ja toimittaminen 4-7 arkipäivää (ma-pe), pikatoimitus toimitetaan 1-3 arkipäivässä. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun pakettisi lähtee Zalandolta. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, siirtyy tilauksesi käsiteltäväksi heti. Verkkopankki-, luottokortti- ja PayPal-maksut kirjautuvat meille yleensä muutaman tunnin kuluessa, jolloin tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi usein vielä saman päivän aikana.

Logistiikkakumppanimme tarjoavat kotisivuillaan mahdollisuuden lähetyksen seurantaan. Kun pakettisi on lähtenyt Zalandolta, saat toimitusvahvistuksen, jossa on myös pakettisi seurantanumero. Seurantanumeron avulla voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa täältä (PostNord) tai täältä (Posti).

Jotta voisimme toimittaa tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti, saatamme lähettää tilauksesi useassa erässä. Saat erillisen toimitusvahvistuksen jokaisesta toimituserästä omalla lähetystunnuksellaan, kun paketti lähtee matkaan Zalandon varastolta. Järjestelmämme arvioi tilauskohtaisesti, voidaanko osa tilauksen tuotteista lähettää jo aikaisemmin. Jos osatoimitus on mahdollinen, järjestelmä ehdottaa sitä automaattioletuksena toimituksen nopeuttamiseksi. Jos et halua tilaustasi jaettavan useampaan erään, voit tilauksen yhteydessä valita toimituksen yhtenä pakettina.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua asiassasi, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti. Huomioithan, että odotusaika saattaa olla viitisen minuuttia.

Nappaa 10% alennus*

Vastaanota päivityksiä Zalando.fi:ltä sähköpostilla

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.