faq | Tilaaminen | Tilaustapahtuma

Tilaustapahtuma

Zalandolta löydät kaikki suomalaisten suosikkibrändit. Meillä on myynnissä tuotteita yli 1500:lta eri valmistajalta! Alta löydät ohjeet tilauksen tekemiseen.

Valittuasi tuotteet ostoskoriin voit siirtyä seuraavaan tilausvaiheeseen klikkaamalla painiketta "Kassalle". Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi Zalando-asiakastilillesi, jos et vielä ollut kirjautuneena sisään.

Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee syöttää toimitus- ja laskutusosoite, mikäli et ole vielä tallentanut ensisijaista toimitus- ja laskutusosoitetta asiakastilillesi. Vahvista tiedot ja siirry valitsemaan maksutapa painikkeesta "Seuraava". Valitse haluamasi maksutapa ja anna maksuun tarvittavat tiedot. Jos sinulla on etukuponki tai lahjakortti, syötä koodi sille varattuun ruutuun ja klikkaa "Lunasta". Klikkaamalla "Seuraava" pääset viimeiseen tilausvaiheeseen, jossa voit vielä kerran tarkastaa tilauksesi tiedot. Varmista myös, että olet lunastanut mahdolliset etukuponkisi ja lahjakorttisi, ennen kuin lähetät tilauksen. Vahvista tilaus painikkeesta ”Lähetä tilaus”.

Otathan huomioon, että tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi välittömästi, kun olet saanut tilausvahvistuksen lähettämästäsi tilauksesta. Tämän vuoksi osoitteenmuutoksesi ei  rekisteröidy onnistuneesti jo lähettämääsi tilaukseen, vaan osoitteenmuutos astuu voimaan vasta seuraavan tilauksesi yhteydessä. 

Mikäli haluat tilata lahjaksi, tulee sinun vaihtaa ensisijainen toimitusosoite ja tilauksen vastaanottaja. Tämä onnistuu helpoiten kirjautumalla asiakastilillesi ja lisäämällä uuden ensisijaisen toimitusosoitteen ennen tilauksen tekemistä kohdassa asiakastiedot -> Ensisijainen toimitusosoite -> lisää uusi osoite. 

Huomioithan, että tilauksen pystyy toistaiseksi tekemään ainoastaan verkkokaupassamme, eikä esimerkiksi puhelimitse.

 

 


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua asiassasi, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Huomioithan, että odotusaika saattaa olla 3 minuuttia.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.