Tilauksen tai tuotteen peruuttaminen

Jos muutit mielesi, tilasit vahingossa väärän tuotteen, unohdit päivittää osoitetietosi tai valitsit epähuomiossa väärän maksutavan, voit perua tilauksesi kunnes se on siirtynyt käsiteltäväksi. Valitettavasti mobiilinäkymässä ei vielä toistaiseksi ole mahdollista peruuttaa tilausta. Voit mobiililaitteen selaimen kautta sivun alalaidan linkkiä klikkaamalla siirtyä normaaliin sivunäkymään jolloin voit peruuttaa tilauksen normaalisti.  Joidenkin tilausten peruuttaminen saattaa tilaustyypistä ja maksutavasta riippuen olla mahdollista myös tämän aikarajan jälkeen.

Tilauksen tai tuotteen peruutus onnistuu näin:

1. Kirjaudu asiakastilillesi ja klikkaa valikosta ”Tilaukset”.

2. Klikkaa ”Tarkastele/peruuta tilaus” sen tilauksen kohdalta, jolta haluat peruuttaa tuotteita. Jos tuotteiden peruuttaminen ei enää ole mahdollista, näkyvillä on ainoastaan toiminto ”Tarkastele tilausta”.

3. Klikkaa oikeasta yläreunasta ”Tilauksen peruutus”. Merkitse avautuvasta ikkunasta yksittäiset peruutettavat tuotteet hakasella tai rastita ”Valitse kaikki tuotteet”, jos haluat peruuttaa koko tilauksen.

4. Merkittyäsi peruutettavat tuotteet klikkaa ”Peruuta tuote tilauksesta”.

Otathan kuitenkin huomioon…

  • Toiminto ”Tilauksen peruutus” on saatavilla vain tietyn ajan.
  • Tilauksen peruuttaminen on sitova klikattuasi ”Peruuta tuote tilauksesta”. Tämän jälkeen peruutettua tilausta ei voi enää aktivoida, mutta voit tehdä kokonaan uuden tilauksen Zalando.fi-verkkokaupasta.
  • Tilaukset, joiden yhteydessä on käytetty etukuponki, voidaan peruuttaa vain kokonaisuudessaan – tällöin yksittäisten tuotteiden peruuttaminen tilauksesta ei ole mahdollista.
  • Toimitusosoitteen muuttaminen tilauksen jälkeen ei ole mahdollista, mutta voit peruuttaa tekemäsi tilauksen, muokata osoitetietojasi ja sen jälkeen tehdä tilauksen uudelleen Zalando.fi-verkkokaupassa. Tämä on mahdollista myös, jos tilasit vahingossa väärän tuotteen, koon tai värin, tai valitsit epähuomiossa väärän maksutavan.

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.