Tuotteen hakeminen

Tuotehaku hakusanalla
Voit hakea tuotteita Zalando.fi-verkkokaupassa hakutoiminnon avulla mm. tuotenimikkeen, tuotemerkin, käyttötarkoituksen, urheilulajin, sukupuolen (naisten/miesten), koon ja värin perusteella. Voit myös yhdistellä eri hakusanoja mielesi mukaan.

Sivun hakukenttään voit syöttää haluamasi hakusanan, esim. "korkokengät". Klikkaa suurennuslasia ja näet välittömästi kaikki Zalandon hakuasi vastaavat tuotteet. Voit myös hakea tuotteita kokonaisen hakulausekkeen avulla, esim. "mustat korkokengät". Hakutoiminto on ennustava, jolloin voit hakusanaa syöttäessäsi myös valita listasta sopivan hakunimekkeen. Esimerkiksi hakusanan alku ”kork” antaa automaattisesti valittavaksesi hakuvaihtoehdot "korkokengät", "korkeavartiset tennarit", "korkeakorkoiset sandaalit", "korkeakorkoiset avokkaat", "korkeakorkoiset nilkkurit" ja "korkeakorkoiset saappaat".

Haun jälkeen voit suodattaa ja lajitella tuloksia joko sivun vasemmassa laidassa tai hakutulosten yläpuolella olevien hakusuodattimien avulla.

  1. Hakukenttä
  2. Ylävalikot
  3. Sivuvalikko

 

 

Haku käyttötarkoituksen mukaan
Voit hakea tuotteita hakutoiminnon avulla myös käyttötarkoituksen mukaan. Näin voit löytää helposti ja nopeasti kenkiä, vaatteita ja asusteita tiettyyn tarkoitukseen. Syötä hakusanana esimerkiksi juhlamekko, vapaa-aika tai jalkapallo ja löydät vaivattomasti hakuusi liittyvät tuotteet.

Hakutulosten yläpuolella on hakusuodatinpalkki. Sen avulla voit aina rajata näytettäviä tuotteita koon, tuotemerkin, värin tai esimerkiksi hintahaitarin perusteella. Tuotesivusta riippuen voit lisäksi rajata hakutuloksia sivun vasemmassa laidassa olevasta suodattimesta mm. kuosin, pintamateriaalin, koron korkeuden, varren pituuden tai malliston perusteella. Voit myös valita näytettäväksi ainoastaan erikoistarjoukset.

Jos hakusi ei tuottanut tuloksia, tarkista hakusana tai koeta hakua muilla hakusanoilla.

  • Tarkista, ettei hakusanassa ole kirjoitusvirheitä, esim. "takkki".
  • Etsi samankaltaisella sanalla tai synonyymilla, esim. hakusanan "maihari" sijaan koeta hakusanaa "parka".
  • Yritä hakea vain yhdellä sanalla, esim. hakusanojen "vihreä takki" sijaan hae yhdellä hakusanalla "takki".
  • Koeta hakua yleisemmällä hakulausekkeella – voit lopuksi suodattaa hakutulokset.

Jos et onnistu löytämään haluamaasi tuotetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.