Noutopisteen valinta ja paketin säilytys

Noutopisteen valinta ja paketin säilytys

Voit tilausta tehdessäsi itse valita PostNordin tai Postin noutopisteen, josta mieluiten haet pakettisi. Siirryttyäsi kassalle sinulle näytetään automaattisesti kolme toimitusosoitettasi lähinnä sijaitsevaa noutopistettä. Voit valita jonkin ehdotetuista noutopisteistä klikkaamalla "Valitse noutopiste" tai syöttää uuden katuosoitteen, postinumeron tai postitoimipaikan valitaksesi jonkin toisen noutopisteen. Näin voit noutaa pakettisi siitä toimipisteestä, joka on sinulle kätevin. Jos valitsit vahingossa väärän noutopisteen, voit peruuttaa tilauksesi asiakastililläsi, jos tilauksesi ei ole vielä siirtynyt käsiteltäväksi.

Noutopisteen vaihtaminen tilaukselle jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Tilaustasi säilytetään PostNordin MyPack-pisteessä 14 päivää sen saapumisesta ja PostNordin pakettiautomaatissa 7 päivää. Postin noutopisteissä tilausta säilytetään 7 päivää. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettiasi, se palautuu takaisin Zalandolle.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua asiassasi, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti. Huomioithan, että odotusaika saattaa olla viitisen minuuttia.

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.