Korttimaksun turvallisuus

Maksukorttitietosi siirretään koodattuna SSL-menetelmän avulla. Tällöin internetyhteys on suojattu, ja salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. Tämän turvallisuusstandardin ansiosta luottokortilla maksaminen on Zalandolla turvallista.

Verified by VISA ja MasterCard SecureCode -palvelut mahdollistavat erikoiskoodausmenetelmiensä ansiosta erittäin turvallisen maksukorttitapahtumien käsittelyn internetissä. Palveluihin rekisteröityneet asiakkaat ohjataan omien verkkopankkiensa sivuille, jossa heitä pyydetään vahvistamaan laskutettava summa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Kun pankki on onnistuneesti suorittanut PIN-koodin tarkastuksen, asiakas saa välittömästi Zalando-tilausvahvistuksen.
 

 ● Ilmainen toimitus ja palautus                 ●  Kaikki maksutavat ilman lisäkuluja
 ● SSL-suojatut maksuyhteydet                ●  100 päivän palautusoikeus
  Varmakauppa-sertifikaatti                                                                          

3D Secure -sovellus takaa turvalliset korttimaksut Zalando.fi-verkkokaupassa.
Sovelluksen avulla asiakas tunnistautuu maksun yhteydessä henkilökohtaisesti.


Myös osa Visan ja MasterCardin palveluihin rekisteröitymättömistä asiakkaista ohjautuu oman pankkinsa sivuille, jolloin pankki pyytää asiakasta tunnistautumaan pankin määrittämällä turvallisuuskyselyllä.

Lisätietoja aiheesta turvallisuus saat tästä.


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.