Korttimaksut ja 3D Secure

EU:n uusi direktiivi tekee luottokortilla maksamisesta entistä turvallisempaa. Sinua pyydetään varmentamaan 3D Securella kaikki 14. syyskuuta 2019 alkaen verkossa tekemäsi tilaukset. Varmennusprosessi on nimetty eri tavalla riippuen siitä, mitä korttia käytät, esim. Visa Secure, Mastercard Identity Check tai American Express SafeKey.

Mitä tehdä?

Jos et ole vielä rekisteröinyt luottokorttiasi 3D Secure -palveluun, tee se nyt. Suurin osa pankeista tarjoaa mahdollisuuden rekisteröidä kortti verkkopankissa. Katso lisätietoja oman pankkisi verkkosivuilta. Jos olet jo rekisteröinyt korttisi 3D Secureen, tai olet jo käyttänyt palvelua, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. On kuitenkin mahdollista, että pankkisi on kehittänyt turvallista varmennusta varten erillisen, älypuhelimeen ladattavan sovelluksen. Tästä saat listätietoja omasta pankistasi.

Suosittelemme 3D Securen ottamista käyttöön ennen seuraavaa verkko-ostostasi, jotta sähköinen maksaminen sujuisi helposti ja turvallisesti.

Mikä muuttuu?

Sinua on voitu pyytää varmentamaan verkko-ostoksesi 3D Securella jo aiemminkin, mutta uuden EU-direktiivin myötä tullut uusi varmennusprosessi lisää sähköisen maksamisen turvallisuutta ja helpottaa tunnistautumista.

Alla olevalla videolla näet esimerkin uudesta prosessista. Tässä esimerkkitapauksessa pankki käyttää asiakkaan älypuhelinta ja sormenjälkeä henkilöllisyyden varmentamiseen.


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.