Uutiskirje

Zalando-uutiskirje on kahdesti viikosssa sähköpostiisi tuleva ajankohtaisia trendejä ja muotivinkkejä käsittelevä tiedote. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä sekä tiedon alennusmyynneistä ja -kampanjoistamme että henkilökohtaisia erikoisetuja.
 
Voit tilata uutiskirjeen osoitteesta: www.zalando.fi/zalando-uutiskirje/. Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja ilmoittaudu tilaajaksi klikkaamalla painikkeesta "Naiset" tai "Miehet" sen mukaan, kumman uutiskirjeen haluat tilata.

Jos olet rekisteröitynyt Zalandon asiakas, voit ilmoittautua tilaajaksi myös asiakastilisi valikon kohdassa "Uutiskirje". Merkitse rasti kohtaan "Kyllä, haluan sähköpostitse tietoa uutuuksista ja trendeistä" ja klikkaa "Tallenna".

Miksi en saa uutiskirjettä, vaikka olen tilannut sen?
 
Tarkista ensin, ettei uutiskirje ole päätynyt sähköpostisi roskapostikansioon. Mikäli näin on käynyt, lisää osoite uutiskirje@service.zalando.fi osoitekirjaasi, jotta uutiskirje saapuu oikein saapuvien postien kansioosi. Suosittelemme tällöin lisäämään samalla myös osoitteet service@zalando.fi ja team@service.zalando.fi, jotta muutkin Zalandon sähköpostitse toimitettavat asiakirjat, kuten tilaus- ja toimitusvahvistukset, saapuvat perille. Mikäli käytät Gmail-sähköpostia, löydät tärkeää lisätietoa Gmailin rakenteesta ja saapuvien sähköpostien jaottelusta osoitteesta: https://www.zalando.fi/messages/
 
Miksi saan uutiskirjeen, vaikka en ole tilannut sitä?
 
Zalando-uutiskirjeen lisäksi lähetämme asiakkaillemme myös henkilökohtaisia tuotesuosituksia. Tuotesuositus perustuu asiakkaan viimeiseen ostokseen, ja näissä sähköposteissa voimme paneutua asiakkaan henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiin paremmin kuin uutiskirjeessä. Voit milloin tahansa kieltäytyä tuotesuositusten vastaanottamisesta sähköpostin peruutuslinkillä tai asiakaspalvelun kautta.
 
Miten perun uutiskirjeen?
 
Voit perua uutiskirjeen joko uutiskirjeessä olevasta linkistä tai asiakastililtäsi kohdassa Uutiskirje.
 
 

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.