Rekisteröityminen

Voit tutustua koko valikoimaamme sekä tuotevalikoiman yksityiskohtiin ilman sitoutumista.

Kun olet päättänyt tilata tuotteita Zalandolta, sinun tulee ensin rekisteröityä Zalando.fi-verkkokaupan asiakkaaksi. Jos et ole vielä asiakas, voit luoda asiakastilin helposti muutamassa minuutissa. Rekisteröitymistä varten tarvitset ainoastaan voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja salasanan, jonka voit itse valita rekisteröitymisen yhteydessä. Sinun tulee rekisteröityessäsi syöttää myös nimesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Voit myös antaa matkapuhelinnumerosi, mikäli haluat pakettisi saapumisilmoituksen nopeammin tekstiviestinä tavallisen postitse toimitettavan saapumisilmoituksen sijaan. Otathan rekisteröityessäsi huomioon, että emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle ja että jokaisella asiakkaalla saa sopimusehtojen mukaan olla käytössään ainoastaan yksi asiakastili. Asiakastilisi on käytössäsi välittömästi rekisteröidyttyäsi asiakkaaksi, ja olet valmis tekemään ensimmäisen tilauksesi. Ohjeita tilauksen tekemiseen saat täältä. Tervetuloa shoppailemaan Zalando.fi-verkkokauppaan!

Ohjeet rekisteröitymiseen ja asiakastilin luomiseen
Klikkaa sivuston oikeassa yläreunassa kohtaa Zalando-asiakastili, jolloin pääset rekisteröitymissivulle.

Täytä otsikon "Rekisteröidy nyt" alla tähdellä merkityt kentät totuudenmukaisesti. Salasanaruutua varten sinun tulee valita oma salasana. Suosittelemme käyttämään hankalasti kopioitavia, vähintään kuusimerkkisiä salasanoja, joissa on myös erikoismerkkejä sekä suur- ja pienaakkosia. Paina salasana sekä ilmoittamasi sähköpostiosoite muistiin, sillä tarvitset niitä jatkossa kirjautuessasi Zalando-asiakastilillesi. Mikäli haluat tilaustesi saapumisilmoitukset tekstiviestinä tavallisen postitse toimittavan ilmoituksen sijaan, syötä myös matkapuhelinnumerosi ilman välilyöntejä. Sinun tulee myös hyväksyä Zalandon yleiset sopimusehdot ja tietosuojaseloste rastittamalla kyseinen ruutu.

Noudatamme voimassa olevia tietosuojamääräyksiä, emmekä milloinkaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Mikäli haluat lisätietoja Zalandon tuotteista, kampanjoista ja etukupongeista sähköpostiisi, rastita myös alempi ruutu.

Vahvista tiedot lopuksi klikkaamalla "Rekisteröidy". Saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta rekisteröitymisestä. Sinut ohjataan automaattisesti Zalando-asiakastilillesi, jossa voit täydentää ja muokata käyttäjätietojasi. Voit jatkossa kirjautua asiakastilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi etusivun yläreunan linkistä Zalando-asiakastili.

Jos haluat poistaa asiakastilisi Zalando.fi-verkkokaupassa, ota meihin yhteyttä. Ilmoitathan tällöin myös asiakastilin poiston syyn, jotta voimme parantaa palveluamme.

Apua rekisteröitymiseen
Jos rekisteröitymisessä tai sisäänkirjautumisessa ilmenee ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme.

 

1Henkilötiedot 

2Matkapuhelinnumero

3Käyttäjätunnus

4Seuraava

 

 

 

 

 

 

 


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.