Miehet
Lapset

Mallisto / Dorothy Perkins

Suodatin (1)
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Kampanjat
3078 tuotetta
|Lajittele:
Sivu 1/37
Dorothy Perkinsin muodista nauttiva nainen osaa uudistaa klassikot asustamalla oikein ja uskaltaa heittäytyä uusien trendien viemäksi. Sävyisän brittibrändin valikoimasta bongaat bisnestyylin ja arjen luottovaatteet.

Oman tyylin toteuttaminen ja rohkeus korostaa omaa naisellisuuttaan onnistuu käden käänteessä myös täsmäiskulla näyttävään valikoimaan. Dorothy Perkins on tunnettu hyväntuulisesta suhtautumisestaan arkipäivän muodikkuuteen, jota siivittävät persoonallisen hersyvät valinnat. Siispä uutta inspiraatiota etsiessäsi suuntaa kiikarisi tämän merkin valikoimiin, sillä graafisuudella leikittely sekä pukeutumisen piristäminen tuoreilla yksityiskohdilla ovat sen ydinosaamista!

Dorothy Perkins taikoo arkivaatetukseen ehtymätöntä inspiraatiota

Idearikkaasta Dorothy Perkinsistä puhuttaessa ei suinkaan viitata äskettäin syntyneeseen tähdenlentoon, sillä yli sata vuotta sitten perustettu merkki on vuosikymmenten vieriessä taannut pysyvän paikkansa muotitaivaan kirkkaana valopilkkuna. Britanniasta alunperin toimintansa aloittanut valmistaja on muuntautunut ketterästi uusimpien trendien teräksiseksi toteuttajaksi, ja Dorothy onkin säännöllisesti tunnettujen muotivaikuttajien sekä inspiroivaa pukeutumista suosivien huulilla. Valmistajan suosiota on siivittänyt intohimo mahdollistaa muodikkuus kaikille itsestään huolehtiville naisille, jotka arvostavat naisellisen persoonallisia sekä rohkeita tyylivalintoja. Dynaaminen valikoima ei jätä neuvoitta niin arkipukeutumisen piristäjien, trendikkäiden asusteiden tai juhlavien tyylikappaleiden etsijääkään.

Merkin alati uusia tuulia etsivä ilme kattaa niin kuumimmat trendimukailut kuin vaatekaappien klassikoiksi muodostuneet kappaleet. Esimerkiksi siluettimaiset skinny-farkut, hienostuneen raikkaat kauluspaidat sekä megasuositut neuletopit ovat käden käänteessä useaan kokonaisuuteen sujahtavia vaatekappaleita, joista jokaisen tyylittären garderobi piristyy. Merkkiä ei ole myöskään mahdollista mainita ilman kirjavan näyttävää mekkojen valikoimaa, joka kattaa leningit niin toimistopäiviin, huolettomiin illanviettoihin kuin yökerhojen tanssilattioillekin. Leikkausten, pituuksien ja värien runsaus todentaa myös sitä seikkaa, että Dorothy Perkins-muusien muodikkuus ei rajoitu vain yhteen tyyliin. Ja kirsikkana tyylikakun päällä toimivat persoonallisuutta korostavat kauniin yksityiskohtaiset asusteet.

Pettämätön Dorothy Perkins luotsaa tyyli-inspiraatiotasi kesästä talveen!

Yhdistät helposti