Lähde Salama McQueenin, Martin ja muiden hurmaavien autojen matkaan! Disney Pixar Cars tuo kaikkien vauhdin hurmaa rakastavien lasten pukeutumiseen lisää väriä. Nyt suosikkihahmot voi ottaa mukaan niin pihaleikkeihin, koulun käytäville kuin juhlaankin laadukkaissa Disney Pixar Cars -vaatteissa. Ei kun kaasu pohjaan, ja valitsemaan omat lempparit!

Disney Pixar Cars -vaatteet sopivat erityisesti tenaville, joiden päätä ei huimaa, sillä näissä vaatteissa riittää vauhdikasta muotoilua, ja ne on tehty kestämään myös hurjiakin leikkejä ja useita pesukertoja, joita todellinen seikkailijaluonne vaatteiltaan vaatii. Vaatteita koristavat printit, joissa suositut kilpa-autot huristavat kohti uusia seikkailuja – olisivatko nämä ne uudet suosikkivaatteet, jotka puetaan päälle innostuneesti kerta toisensa jälkeen?

Disney Pixar Cars -vaatteet sopivat joka tilanteeseen

Disney Pixar Cars tarjoaa hauskoja t-paitoja, jotka sopivat mihin tahansa tilanteeseen tai asuun tyylikkään designinsa ansiosta. Onko sinunkin onnennumerosi 95? Vapaa-ajan tyylissä värikkään t-paidan, jota koristaa numeroa 95 kantavan Salama McQueenin kuva, voi sovittaa farkkujen tai mustien housujen kanssa. T-paidan ylle voi pukea rennon hupparin ja kylmemmillä säillä vielä tuulta kestävän ulkoilutakin tai nahkatakin. Sopisiko asuun vielä t-paidan kanssa saman väriset tennarit tai ehkä kengät, joissa on värikkäitä vauhtiviivoja?

Disney Pixar Carsin t-paidat sopivat täydellisesti lasten aktiiviseen arkeen, jossa liikkuminen ja ulkoilu ovat ykkösasia. Yhdistä t-paita verryttelyhousuihin tai collegehousuihin ja lenkkareihin. Katutyylistä voi napata inspiraatiota myös lasten pukeutumiseen: voisiko collegehousujen pariksi yhdistää urbaanin bomber-takin tai verryttelyhousujen kanssa samaa väriä ja tyyliä olevan verryttelytakin. Aika coolia!

T-paita on tietenkin lasten kesätyylin ykkösvaate, jonka voi yhdistää shortsien tai hameen ja sandaalien kanssa. Löydät valikoimasta myös tyylikkäät Disney Pixar Cars -uimahousut innokkaille vesipedoille.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua