Miehet
Lapset

Onko tanssikärpänen purrut sinuakin? Olemme hurahtaneet italialaisen Dimensione Danzan upeisiin treenivaatteisiin, jotka ovat syntyneet rakkaudesta tanssiin. Merkin treenivaatteet sopivat kaikille, jotka haluavat tuoda ripauksen tanssin taikaa tyyliinsä, oli se sitten tanssisalissa, lenkkipolulla, pilates-tunnilla tai muuten vapaa-ajalla ? tämä voi olla Fame-hetkesi, joten tartu siihen!

Dimensione Danza on perheyritys, jonka perustajat Nadia ja Enrico Baron kokivat suurta intohimoa balettia ja muotia kohtaan. He halusivat luoda urheiluvaatteita erityisesti naisille. Designissa näkyy vahvasti tanssivaikutteet ja inspiraatio, jota on ammennettu New Yorkista. Dimensione Danza -nainen voi olla herkkä, vahva, iloinen, määrätietoinen, rento – mitä tahansa hän haluaa! Lisää ripaus hullua luovuutta treeniasuusi ja anna musiikin viedä mukanaan!

Dimensione Danza tekee monipuolisia treenivaatteita

Onko tanssisali kuin toinen kotisi? Aktiivitanssija löytää Dimensione Danzan upeasta valikoimasta uutta inspiraatiota treenipukeutumiseensa. Lämmittely ja venyttely on elintärkeä osa tanssijan kehonhuoltoa, ja Dimensione Danzan laadukkaat treenivaatteet pitävät huolen siitä, että keho pysyy lämpimänä. Vauhdikas jazzari-mimmi ihastuu treenihousuihin ja iskulausein koristeltuihin t-paitoihin. Modernia tanssia harrastava kietoutuu mukavaan treenihaalariin, joka inspiroi luomaan seuraavaa tanssiteosta boheemilla fiiliksellään.

Ballerinan vaatekomerosta lainattu villainen kietaisuneule ja tanssibody ovat avain klassiseen tanssityyliin, eivätkä ne ole suinkaan ballerinojen yksinoikeus. Vartalonmyötäiset ja minimalistiset treenivaatteet kulkevat mukana jumppakassissa myös, kun energisöivä zumba-tunti tai rauhoittava joogasessio odottaa. Laadukkaat urheilutopit varmistavat hyvän tuen ja vapauttavat liikkumaan.

Vai oletko enemmän street-naisia? Vauhdikas koreografia vaatii väriä ja elämää myös tyyliin. Värikkäät treenitopit tuovat sporttista ilmettä myös vapaa-ajan tyyliin farkkujen, legginsien tai shortsien kanssa. Mätsää toppisi esimerkiksi trendikkäisiin tennareihin. Rennot collegepaidat ja -housut sopivat urbaaniin tyyliin tanssisalin ulkopuolella ja ne on mukava vetää ylleen tanssitreenien jälkeen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua