Naiset
Lapset

Mallisto / Dale of Norway

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta

Dale of Norwayn villavaatteet ovat tuoneet lämpöä ja tyyliä pohjolan talviin jo yli sadan vuoden ajan. Norjalaisesta kansanperinteestä ammentavat kirjoneuleet, laadukas norjalainen villa ja edelleen paikan päällä pienessä Dalen kylässä valmistetut vaatteet kuuluvat tämän laajaa kansainvälistäkin suosiota saavuttaneen brändin kulmakiviin. Dale of Norway pitää tiukasti kiinni perinteistä mutta rakastaa myös uudistumista – se onkin niin klassista ajattomuutta kuin modernia ilmettä arvostavan laatutietoisen pukeutujan valinta.

Dale of Norway – sataprosenttista villaa ja norjalaista tuotantoa

Dale of Norwayn tarina juontaa juurensa jo 1870-luvulle, jolloin pieneen Dalen kylään matkustanut vaatetehtailija Peder Jebsen totesi sen täydelliseksi paikaksi villavaatetehtaan perustamiseen, sillä kylä tarjosi sekä vesivoimaa tehtaan pyörittämiseen että runsaasti laiduntavia lampaita. Tehdas on pysynyt samoilla sijoilla perustamisesta alkaen, ja tänä päivänä se on yksi harvoista norjalaisista vaatetehtaista, joka ei ole suostunut siirtämään tuotantoaan ulkomaille. Sukupolvelta toiselle siirtynyt ammattitaito ja paikan päällä tuotettu villa tekevätkin Dale of Norwaysta poikkeuksellisen omaleimaisen merkin. Jatkuvasta uudistumisesta kertovat sen halu luoda yhä kehittyneempiä neuletekniikoita ja yhä uudenlaisia neulekuvioita. Se on vaatettanut norjalaiset talviolympialaisiin osallistuneet hiihtojoukkueet jo vuodesta 1956 alkaen, ja se on saanut kunnian suunnitella myös talviolympialaisten virallisia villapaitoja.

Dale of Norway on norjalaisen villamuodin ykkösnimi

Dale of Norway -vaatteet tuovat norjalaisen perinnekäsityön lämmintä laatua niin talvikaudelle kuin pohjoisten kesäiltojen viileyteen. Nämä kauniit ja persoonalliset villapaidat ja neuletakit sopivat täydellisesti sekä sporttisen vauhdikkaaseen vapaa-aikaan että eleganttia lämpöä rakastavan tyylitietoisen pukeutujan vaatekaappiin. Perinteisillä lumihiutalekuvioilla koristellut muhkeat norjalaisvillapaidat sopivat monenlaiseen talvityyliin – luonnonläheinen look syntyy yhdistämällä monivärinen villapaita esimerkiksi sinisten farkkujen, ruskeiden nahkasaappaiden ja tummanvihreän parkatakin kanssa, kun taas modernin pelkistettyä ilmettä suosiva pukeutuja valitsee graafisella mustavalkokuviolla koristellun neuleen kapealahkeisten mustien housujen ja valkoisten talvisaappaiden kanssa. Ultrakevyestä ja hengittävästä merinovillasta valmistetut paidat ovat puolestaan ulkoilmaihmisen luottovaatteita, sillä ne auttavat pitämään olon kuivana ja lämpimänä rankemmallakin vaelluksella tai hiihtolenkillä.

Yhdistät helposti