Naiset
Lapset
Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus
1 tuotetta

Creative Recreation -kenkämerkki avaa ovet huikeiden miesten tennareiden maailmaan! Creative Recreation perustettiin Los Angelesissa vuonna 2002, ja merkin taustalla oli yksinkertainen ajatus suunnitella ja synnyttää monipuoliseen käyttöön sopivia jalkineita. Suurkaupungin katutaiteen, rohkean elämäntyylin ja luovan ilmaisun sekä kulttuurin vivahteet ovat jättäneet jälkensä energisen merkin kenkämalleihin. Nämä moninaiset inspiraation lähteet ovat vaikuttaneet kenkien muotoiluun ja fiilikseen: trendikkäisiin, hyvältä näyttäviin ja ajattomiin kenkiin rakastuu ensi silmäyksellä!

Suositun kenkämerkin nimi viittaa luovuuteen ja ajanviettoon – nämä kaksi asiaa näkyvät myös kenkien muodoissa ja tyyleissä. Trendikkäät ja luovalla ajatuksella synnytetyt tennarit sopivat niin osaksi rentoa ajanviettoa kuin tyylikästäkin pukeutumista! Kenkien värivaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa street-muodin edelläkävijöille, joiden valinnaksi voisivat sopia räväkät kirkkaanpunaiset tai trendikkään valkoiset tennarit, sekä rennon sporttisille kulkijoille, joiden tyyli täydentyy hauskoilla pallokuvioisilla tennareilla tai tarroilla täydennetyillä kenkämalleilla.

Creative Recreation tuo tyylin miesten askeliin!

Creative Recreation -tennarit eivät ole vain kesäisten kulkijoiden valinta, vaan merkin kengät sopivat loistavasti ympärivuotiseen käyttöön. Nahkaisten tennareiden pinta ja paksuun platform-tyyliin suunnitellut kengänpohjat takaavat kuivat ja lämpimät askeleet säässä kuin säässä. Myös korkeavartiset tennarit suojaavat ja lämmittävät jalkoja yllättävän hyvin – ja samalla ne ovat äärimmäisen trendikkäät!

Monipuoliset Creative Recreation -tennarit sopivat loistavasti slim fit -mallisten kangashousujen ja ruutukauluspaidan, pikkutakin ja vaaleiden farkkujen sekä värikkään t-paidan ja reisitaskuhousujen asukokonaisuuksiin. Kenkien rennosta fiiliksestä huolimatta kuljet aina trendikkäänä, sillä Creative Recreation -merkin pistämättömän huoliteltuun tyyliin voit aina luottaa!

Yhdistät helposti