Naiset
Lapset

Mallisto / Cobian

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
  • Toimitus
1 tuotetta

Haikailetko jo kesän tuloa tai rantalomalle lähtöä? Mikään ei ole parempi valinta kesäkuumalla kuin kevyet sandaalit. Cobian panostaa erityisesti sandaalien mukavuuteen, laadukkaisiin materiaaleihin ja alati uudistuvaan suunnitteluun. Yritys on kunnostautunut myös lahjoittamalla varoja lukuisille hyväntekeväisyysprojekteille, joilla on tuotettu iloa esimerkiksi sairaille lapsille. Yrityksen mottona onkin, että jokainen askel voi olla ratkaiseva.

Cobian tekee varvassandaaleista kävelyyn sopivat

Tavallisilla varvassandaaleilla ei tee mieli kävellä kuin lyhyitä matkoja, koska ne tuntuvat nihkeiltä ja lopsuvat kurjasti jalassa. Cobian on onnistunut ratkaisemaan varvassandaalien mukavuusongelmat ja muokkaamaan niistä käyttökelpoiset jalkineet myös vaikkapa kaupunkikierrokselle. Aidot nahkaiset varvassandaalit anatomisesti muotoillulla pohjalla tuntuvat jalassa niin hyvältä, ettet halua luopua niistä koko kesänä. Ne myös näyttävät kerrassaan upeilta. Luo asuusi kaukomaiden tunnelmaa yhdistämällä punoskoristeiset varvassandaalit haaremihousuihin ja tank-toppiin. Cobianin varvassandaalit ovat täydelliset myös esimeriksi caprihousujen ja pellavaisen kauluspaidan kanssa.

Cobian tarjoaa mukavat kesäjalkineet koko perheelle

Myös lapset ansaitsevat mukavat jalkineet. Suojaa taaperosi jalat kuumalta hiekalta ja teräviltä kiviltä hauskoilla havaiji-henkisillä flipflopeilla. Moniin lastenmalleihin sisältyvä kantapääremmi takaa sandaalien hyvän istuvuuden reippaimmissakin leikeissä ja tyylikäs ulkonäkö hurmaa perheen pikku stylistit kertaheitolla. Cobianin mallistoista löytyykin sopivat ja trendikkäät sandaalit koko perheelle. Nahkaisten varvassandaalien lisäksi tarjolla on esimerkiksi vettä kestäviä rantasandaaleja, jotka sopivat erinomaisesti sekä uima-altaan reunalla tepsutteluun että biitsille. Malleissa korostuvat elegantin pelkistetty design ja harmoniset värit, tosin railakkaampiakin väripilkkuja löytyy. Naisia hemmotellaan nahkaisten ja veden kestävien sandaalien lisäksi myös esimerkiksi keinonahkaisilla sandaaleilla sekä supertrendikkäillä kiilakorkosandaaleilla. Upeat kiilakorkosandaalit suorastaan pyytävät päästä ihanan kesämekon ja huikean hellehatun pariksi. Ota seuraava askel kohti kesää ja hanki laadukkaat Cobian-sandaalit!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista