Sateinen sää ei kuulu juuri kenenkään suosikki-ilmoihin, mutta oikealla varustuksella ikävinkin sadepäivä voi muuttua riemukkaaksi seikkailuksi. Suositut lasten Bergstein-kumisaappaat tarjoavat karamellihyllyn värimaailman ja valloittavan mukavat puitteet lätäköissä hyppimiselle, märässä hiekkalaatikossa peuhaamiselle sekä vetisen päivän metsäretkille. Taltuta harmaa ankeus herkullisilla väreillä, laadukkaalla muotoilulla sekä kestävällä vedenpitävyydellä!

Bergsteinin kumisaappaat edustavat tunnettua ja perinteistä hollantilaista jalkinesuunnittelua, jossa pienten, liikkumista rakastavien jalkojen tarpeet on huomioitu tarkasti. Tulppaanipeltojen väreissä hehkuvat suosikkikumpparit ovat saavuttaneet ikonisen aseman raikkaan tyylitellyn ulkomuotonsa ja käytännöllisen mukavuutensa ansiosta. Bergsteinin luonnonkumista valmistetut, tekstiilivuoratut perussaappaat sopivat kaikenlaisiin vesikeleihin. Kevyt ja trendikäs muotoilu pitää askeleen kepeänä niin koulutiellä, maastossa kuin kaupungin kaduillakin. Varresta kiristettävät, paksummin vuoratut talvikumpparit ovat täydellinen valinta räntäkeleille: pienet varpaat pysyvät lämpimänä koleassakin ilmassa eikä loska pääse tunkeutumaan saappaan sisään.

Värikkäät Bergstein-kumisaappaat ovat sadepäivän piristys

Mikä on paras väri taltuttamaan sadepäivän harmaus? Auringonkeltainen, appelsiininoranssi, ruohonvihreä, poutataivaansininen vai jokin muu? Perusvärien lisäksi Bergsteinin laajasta värivalikoimasta löydät myös tuplasti pirteitä kaksivärisiä saappaita. Neutraalimman ilmeen ystäville tarjolla on tyylikkään tummia sävyjä. Esimerkiksi klassinen musta toimii pukeutumisessa aina ja on helposti yhdisteltävissä muiden värien kanssa. Kumisaappaiden alle sopivat tietenkin lämpimät villasukat ja housuiksi esimerkiksi käytännölliset farkut, joiden lahkeet mahtuvat saappaiden sisään. Täydellisen kuiva olo vaatii kumisaappaiden kaveriksi laadukkaan, vedenpitävän ulkoiluasun tai perinteisen sadetakin ja kurahousut. Värejä ei sadepäivänä voi olla liikaa ? ihanan iloisen sadepäivän piristäjän vaatetat yhdistelemällä rohkeasti eri sävyjä. Ei haittaa, vaikka jokainen vaatekappale olisi eri värinen!

Anna lapselle mahdollisuus lätäköissä kahlaamisen riemuun ja muihin sadepäivän hauskuuksiin. Sateenkaaren väreissä loistavat Bergsteinin kumisaappaat tarjoavat riemukkaan mahdollisuuden ottaa ilo irti märistä päivistä kuivin varpain.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista