Miehet
Lapset

Mallisto / Berghaus

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta

Arvostatko arkiasuissasi sporttista twistiä? Berghaus on aktiivisten naisten ja miesten unelmabrändi. Siltä löytyy myös huolettomia vaatteita toimiston arkeen. Yritys valmistaa vaatteiden lisäksi kenkiäkin.

Jos tahdot toimistoasuun leppoisan fiiliksen, yhdistä sporttivaatteita asiallisiin vaatekappaleisiin. Hauska miksaus syntyy yhdistämällä naisellinen minihame ja raikkaan näköinen urheilupaita. Laita jalkaan reilumman ilmeen ballerinat! Olisiko parkatakkikin sinun tyyliäsi? Elle Macpherson yhdistelee reilua parkatakkiaan esimerkiksi tiukkoihin housuihin ja pitkävartisiin kumisaappaisiin. Miehillä vastaavat vihjeet sisältävät huolettoman kauluspaidan ja napakat kangashousut. Ottaisitko kengiksi rehvakkaat nilkkurit vai näppärät loaferit? Takkina voisi mennä asiatyylin trenssikin.

Berghaus villitsee katutyylin urheilullisella ilmeellä

Jos arvostat vaatteiden teknisiä ominaisuuksia jokapäiväisessä liikkumisessa, Berghaus sopii sinulle. Leikkaukset ovat istuvia ja vartaloa myötäileviä tai hieman väljälinjaisia. Pidätkö naisten vaatteiden selkeistä ja trendikkäistä yksityiskohdista? Brändin vaatteiden kohokohdat ovat minimaalisia, mutta silti hyvin erottuvia. Esimerkiksi vetoketjut ja niiden vetimien nyörijakeet ovat käytännöllisyytensä lisäksi elegantteja tehokeinoja. Ronskit taskut ja huput ovat myös miesten vaatteiden kivoja katseenkiinnittäjiä.

Berghaus on värittänyt vaatteet hillitysti ja ripotellut railakkaan värikkäitä efektejä joukkoon. Esimerkiksi naisten ulkoilutakkeihin istuvat samanväriset housut, mutta voit ottaa niihin villejä värivinkkejä räväköiden tehosteiden joukosta. Toki voit rakentaa vaikka koko katutyylin hillityillä ja maaläheisillä väreillä. Jos olet trendeistä innostuva mies, voit hyödyntää yläosien tehokasta kaksivärisyyttä vaikkapa muodikkaiden jalkineiden värityksessä.

Tee urheilullisilla vaatteilla muodikas katutyyli tai suuntaa niissä havupuiden huminaan samoilemaan. Naisten pirteä lippis pelastaa kasvosi liialta kastumiselta, jos sade pääsee metsässä yllättämään. Hyvännäköinen huivi suojaa ulkoillessa kaulaa ja tekee asustasi entistä näyttävämmän. Samaa huivia voit myöhemmin käyttää toimistossakin. Miehen reilu tyyli täydentyy repulla ja trendikkäillä aurinkolaseilla. Muista ottaa sateenvarjo mukaan kaupungille!

Yhdistät helposti