Suodatin1

Bergans
Mallisto

Bergans on legendaarinen norjalainen outdoor-brändi, joka valmistaa tuotteita vaativaan ulkoiluun mutta myös rentoon vapaa-ajan viettoon, niin miehille kuin naisillekin. Bergansin vaatteet on suunniteltu pitäen mielessä norjalainen vuoristoilma ja säiden alituinen vaihtelu, joten voit huoletta valita vaatteita tämän merkin valikoimasta niin kaupungille kuin luontoseikkailuillekin. Brändi noudattelee vaatteiden muotoilussaan klassisia linjoja ja minimalistisuutta, jonka vuoksi niiden yhdistely on helppoa myös kaupunkipukeutumiseen.

Bergans tarjoaa klassista outdoor-muotia aktiiviselle seikkailijalle

Bergansin vaatteista on aistittavissa norjalaisten innostus ulkoilmaelämään. Etsitpä sitten rentoa t-paitaa yhdistettäväksi farkkujen ja pikkutakin kanssa kaupungille tai teknistä kuoritakkia seuraavaan vuoren valloitukseesi, löydät ne molemmat Bergansin valikoimasta. Tekniset urheiluvaatteet toimivat täydellisesti esimerkiksi tyylikkään kaupunkipyöräilijän käytössä. Nykyään on trendikästä yhdistellä vaatteita selkeästi eri tyyliryhmistä, joten voit huoletta yhdistää sporttivaatteita muodollisempiinkin vaatteisiin. Hanki samalta merkiltä myös upeita reppuja niin kaupunkilomalle kuin päiväretkelle metsään. Osa repuista henkii ilmiselvää sporttisuutta, kun taas toiset repuista ovat ammentaneet selkeästi inspiraationsa retro-maailmasta. Löydä omaan tyyliisi parhaiten sopivat vaatteet ja reput Bergansin valikoimasta!

Tyylikästä outdoor-muotia joka menoon!

Bergans tarjoaa sekä miehille että naisille klassisia ulkoiluvärejä harmaan ja sinisen sävymaailmoissa, mutta myös pirskahtelevia värejä naisille, kuten vaaleanpunaista ja liilaa, ja miehille esimerkiksi sporttimaailman suosikkiväriä vahvaa punaista. Kokoa itsellesi klassinen pohjoismainen ulkoilutyyli brändin tyylikkäistä vaatteista. Ajaton design takaa sen, että pystyt yhdistelemään näitä vaatteita helposti jo olemassa oleviin asukokonaisuuksiisi. Laivastonsininen huppari on varma valinta farkkujen ja purjehduskenkien kanssa kesän rentoihin illanviettoihin, niin naisille kuin miehille. Naiset saavat tyyliinsä monikäyttöisen ja tyylikkään takin valitsemalla kuoritakin pitkässä mallissa; tämä malli toimii säällä kuin säällä! Tutustu Bergansin valikoimaan ja löydä vaatteet ja laukut parhaimpiin vapaa-ajan hetkiisi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Bergansin huipputrendikkäät ulkoiluvaatteet kannustavat uusiin haasteisiin

Bergans suunnittelee tasokasta urheilumuotia pohjoismaisella otteella.

Olemme viehättyneet näiden huolettomien ulkoiluvaatteiden trendikkyys – upeat sporttityylit kestävät kuitenkin myös aikaa! Skandinaavisen selkeät ulkoasut sopivat luovuudella rakennettuihin asukokonaisuuksiin. Voit muuttaa niiden ilmettä omaperäisellä asustamisella. Brändin vaatteisiin ja asusteisiin sisältyy laadukas tekninen design. Sinnikäs kehitystyö onkin saanut aikaan optimaalisia ominaisuuksia: arvostamme erityisesti muotivaatteiden vedenpitävyyttä, joustoa ja hengittävyyttä.

Nyt suuntaamme tyylikkäänä luontoon! Kun kaupunki jää kauas taakse, on aika tukeutua sporttimuodin teknisiin innovaatioihin. Hyvälaatuinen urheiluvaate kestää vaihtuvat sääolosuhteet mallikkaasti: vettähylkivät kangashousut joustavat sateisissa metsissä samoilevien kaunotarten yllä. Ajankohtainen raitapaita vie trendikkyyden luontopolulle. Toimivatko ne katutyylissäkin? Kyllä vain, olemme vakuuttuneita pohjoismaisen sporttityylin toimivuudesta myös kaupungilla! Paluu metsän siimeksestä onnistuu pehmeällä laskulla – yhdistämme vaikkapa selkeälinjaista fleecetakkia preppy-tyylin vekkihameen ja paitapuseron kanssa. Nuoren miehen urbaani tutkimusretki saa rohkeaa volyymia rempseistä reisitaskuhousuista. Kuumaa hupparihuumaakaan ei tarvitse vielä unohtaa: hupulla varustettu pusero puetaan nyt skandityylisen kuoritakin alle. Lasten puserot, ulkoiluhousut ja -takit toimivat mainiosti yhdessä. Ne ovat parhaimmillaan puistoissa peuhatessa, mutta näyttävät kaupungillakin coolilta.

Skandinaavisia linjoja ja urheiluhenkisiä yksityiskohtia

Urheilullista Bergansia voi parittaa monin tavoin erilaisiin tyyleihin – esimerkiksi naisten reilut shortsit ja väljän istuvuuden crop top toimivat upeasti yhdessä. Näissä muotivaatteissa voimme reippailla, kiipeillä ja kurkotella! Ne käyvät hyvin kalastusretkelle tai purjeveneen kannelle suolaisten pärskeiden keskelle. Bergansin värimaailma on kuin virkistävä tuulahdus puhtaan luonnon keskeltä: värit ovat raikkaita ja maanläheisiä. Liitämme niitä rentouttamaan asiallista toimistopukeutumista. Ne sulautuvat luontevasti myös miesten navy-henkisiin katutyyleihin. Istuviksi räätälöityjen vaatteiden leikkaukset imartelevat vartaloa. Vetoketjut, nyörit ja taskut taas vahvistavat reilua ilmettä. Brändin reput voi soinnuttaa yhteen myös hyvännäköisten lastenvaatteiden kanssa. Ulkoiluasujen säänkestävyydestä huolehtivat nykyaikaiset teknologiat, kuten esimerkiksi vedenpitävyydestä vastaava PFOA-vapaa DWR.