Naiset
Miehet

Mallisto / Beck

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Ikä
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus
1 tuotetta

Lapsille Beckit jalkaan ja menoksi! Kangaskengät, tohvelit, jumppatossut tai kumisaappaat taipuvat vilkkaan elämän kaikkiin tilanteisiin ja luovat pikkujaloille hauskan ilmeen. Beckin lastenkengissä on otettu huomioon kaikki, mitä pienet jalat tarvitsevat: suora lesti, pitävä pohja ja miellyttävän hengittävä materiaali. Lisäksi niin tossut kuin kumpparitkin ovat hauskan näköisiä ja innostavat leikittelemään myös vaatteilla.

Beck - lapsille jotka kulkevat omia polkujaan

Ei ole samantekevää, millä kengillä lapsesi ottaa ensi askeleet, aloittaa koulun ja viihtyy harrastuksissa. Lasten jalat kasvavat nopeasti, ja kengän koko saattaa muuttua jopa kolme numeroa vuodessa. Siksi pikku kulkijoiden jalat kannattaakin mitata parin kuukauden välein. Vain sopivan kokoinen ja mallinen kenkä antaa jaloille tilaa kasvaa ja kehittyä normaalisti. Epämukavat, raskaat kengät voivat viedä lapselta liikkumishalun. Beckillä näihin asioihin kiinnitetään tarkkaa huomiota, ja jokainen kenkä- ja tossupari kulkee taitavien ammattilaisten käsien kautta. Ohuesti vuoratut tohvelit päästävät hien läpi, ja napakka kumipohja estää liukastelut. Tarrakiinnitys on helppo ratkaisu tarhassa ja kerhossa temmeltäjille, ja joustavat jumppatossut on kätevä sujauttaa jalkaan vaikkapa tanssitunnille.

Beck-kengissä hehkuvat ihanat värit

Tutustu Beck-lastenkenkien valikoimaan ja löydä pikkuväelle mieleiset tossut, tohvelit ja kumisaappaat. Ihana värivalikoima ja kivat kuviot antavat mielikuvituksen liitää. Tohveleiden hempeämmät sävyt, kuten lila tai vaaleanpunainen, saavat pikku prinsessan tanssahtelemaan iloisesti ja haluamaan ylleen tyllimekkoa ja leggingsejä. Pikkuautoilla hurjastelija valitsee mieluummin raikkaan siniset tossut tai antaa kontrastivärien lisätä vauhdin tuntua. Joustavat farkut tai collegehousut ovat näiden tossujen paras kaveri, sillä kangas ei saa kiristää, vaikka auto luistaisi hurjassa kurvissa. Kun on ulkoilun aika, kannattaa jalkoihin pukea Beck-kumisaappaat. Ne pitävät jalat kuivina, ja iloiset eläimet, avaruusolennot ja muut hauskat hahmot antavat ideoita lätäkköleikkeihin. Varsien kiristysnauhat pitävät ylimääräiset roiskeet loitolla. Kun lasten on aika siirtyä sisäleikkeihin, ovat jalat ja sukat edelleen kuivat: tarvitsee vain vaihtaa saappaat sisätossuihin.

Yhdistät helposti