Miehet
Lapset

Mallisto / Beachlife

Suodatin (1)
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Ominaisuudet
  • Pintamateriaali
  • Vyötärön korkeus
  • Alennus
25 tuotetta
|Lajittele:
Sivu 1/1

Hiekkaa hiuksissa, aurinko iholla, imartelevat bikinit ? täydellinen rantakokemus saa viimeisen silauksen tyylikkäistä bikineistä. Alankomaalainen Beachlife on naisellisen rantamuodin ravistelija, jonka uima-asut sopivat lukuisille eri vartalotyypeille. Kauniit ja eksoottiset kuosit, hehkuvat yksityiskohdat ja erinomainen istuvuus vievät sinut askeleen lähemmäs loman parasta rantakokemusta.

Bikinit ovat asu, jonka tulee istua täydellisesti ja imarrella käyttäjäänsä joka kulmasta. Taitavat leikkaukset ja hiertämättömät materiaalit ovat avain koko loman kestävään bikinionneen. Sen tietää myös alankomaalainen bikinimerkki Beachlife, joka on omistautunut hieman paremman rantamuodin valmistamiseen. Merkin bikinit ja uimapuvut suunnitellaan sekä aktiivisesta että rentouttavasta rantaelämästä nauttivalle naiselle. Olipa tavoitteesi aaltojen valloittaminen tai auringossa loikoilu, löydät sopivan uima-asun Beachlifen valikoimasta. Merkin hehkuvat mallistot ovat kuin luotuja niin kuumankostealle Bahamalle kuin Suomenlinnan lämpimälle kalliolle.

Beachlife ? hehkuvia printtejä ja istuvia leikkauksia naiselliseen rantatyyliin!

Rantamuoti on täydellinen tilaisuus väreillä iloitteluun ja kuoseilla kikkailuun. Ja ne Beachlife todella taitaa! Merkin valikoima on kattaus toinen toistaan hehkuvampia ja herkullisempia värejä, jotka näyttävät upeilta ruskettunutta ihoa vasten. Retro palmu-kuosi, yltäkylläinen Bollywood-printti tai klassinen raitakuosi pitävät huolen, että ranta-lookkisi jää kauas tylsästä. Valitse bikiniyläosa vartalotyyppisi mukaan ? sirot lappubikinit pukevat pienirintaista kun taas kaarituellinen liivimalli sopii myös isopoviselle. Kaksiosaisen uima-asun kammoajille Beachlife tarjoaa valikoiman trendikkäitä uimapukuja. Kiinnostavatko yksityiskohdat? Höystä uima-asuasi narukiinnityksillä ja helmillä.

Säväyttävä rantatyyli syntyy kauniiden bikinien lisäksi oikeilla asusteilla. Ota ranta-asun pohjaksi valitsemasi Beachlife-bikinit ja niiden värimaailma. Boheemi look syntyy ison lierihatun ja patinoituneiden korujen avulla. Iso nahkalaukku mahduttaa sisäänsä välttämättömimmät tavarat näyttäen samalla tyylikkäältä. Pelkistetymmän rantatyylin ystävä valitsee bikininsä modernin mustavalkoisina ja pitää asusteensa minimissä. Auringolta suojaava huivi ja UV-suojalla varustetut silmälasit ovat ainoat mitä rantaminimalisti asuunsa kaipaa.

Tutustu myös