Opetellaanko teilläkin muodin aakkosia jo kehdossa? Tai ehkä teidän perheessä viitataan kintaalla heräteostoksille, sillä garderobinne kulminoituu pitkäikäisiin ja laadukkaisiin premium-tuotteisiin, joista jokainen valitaan harkiten. Babywalker luo luksuskenkiä lasten jalkoihin. Merkin muotoilun tunnistaa hauskasta ja omintakeisesta ilmeestä, ja tietenkin laadukkaista materiaaleista.

Babywalker luo korkealuokkaista ja ylellistä premium-kenkämuotia

1968 perustettu Babywalker luo brittiläisen hienostunutta premium-kenkämuotia, jossa korostuvat ylellisyys, romanttisuus ja helposti pureskeltavan chic ilme. Brändi arvostaa perinteikästä designia, mutta onnistuu toteuttamaan sen modernilla tavalla luoden korkelaatuisia mutta luovasti toteutettuja lasten kenkiä remmisandaaleista mokkasiineihin ja ballerinoihin. Merkin laadukkuus kumpuaa korkealuokkaisten materiaalien lisäksi siitä, kuinka jokainen kenkä valmistetaan suurella hartaudella ja rakkaudella käsin. Kenkien muotoiluun on käytetty taitavia kengänvalmistuksen tekniikoita ja kaunista muotoilua. Näissä kengissä kelpaa muodikkaan pienokaisen tepastella. Juhlavinkki: valikoimasta löytyvät myös suloiset ballerinat ja sandaalit pienille morsiusneidoille! Upeat ruusukkeet, kukat ja rusetit ihastuttavat soman juhlamekon kanssa.

Luksusbrändin lasten kengät hurmaavat kujeilevalla ilmeellään

Babywalkerin kenkien hauskoihin yksityiskohtiin ei voi olla ihastumatta. Olemme hurahtaneet täysin merkin sandaaleihin ja tennareihin, joiden ominaisilmeenä erottuvat siivet, jotka on muotoiltu niin puuvillasta kuin nahkasta. Nämä kengät antavat todella siivet pienokaisen ensiaskeliin! Merkin oivaltavat lastenkengät ovat täynnä erikoisia ja ihastuttavia yksityiskohtia, mutta niissä on myös aimo annos kimallusta glitteripintoina ja metallisena hohtavina pintoina. Lastenkin kengissä saavat näkyä ajankohtaiset trendit! Nilkkaremmeillä tukevasti sidottavat sandaalit ovat täydelliset kesäisen hörhelömekon tai farkkushortsien ja topin kanssa. Kimaltavat tennarit voi yhdistää trendikkäisiin lasten farkkuihin ja kimaltavin kuvin koristeltuun paitaan tai muodikkaaseen haalariin. Pienet juhlavieraat voivat koreilla nauhallisissa töppösissä, joissa on rutkasti herraskaista asennetta. Kalossityyliset pikkukengät voi sovittaa tyylikkäästi chinojen ja kauluspaidan kanssa. Rennot mokkasiinit ja loaferit sopivat sammareiden, chinojen ja farkkujen seuraan. Elegantti poikien tyyli syntyy pikeepaidasta tai neuleesta.

Yhdistele ja sekoita