Naiset
Lapset

Mallisto / Avelar by PB

Suodatin (1)
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Käyttövinkki
  • Kengän kärki
  • Kiinnitys
3 tuotetta
|Lajittele:

Oletko yksinkertaisuutta suosiva mies, joka selviää muutamilla laadukkailla luottokengillä tilanteesta kuin tilanteesta? Vai viimeisteltyä jalkinedesignia rakastava keikari, joka suhtautuu kenkiin kuin taiteeseen? Olipa suhteesi jalkinemuotiin millainen tahansa, Avelar by PB -kengät sopivat sinulle, mikäli pelkistetty tyylikkyys yhdistettynä huippulaatuun puhuttelee sinua. Nämä Portugalissa käsityönä valmistetut jalkineet viimeistelevät tyylillä hienoimmankin juhla-asusi ja antavat huolitellun silauksen myös rentoon arkeen.

Avelar by PB tarjoilee portugalilaista jalkinedesignia hienostuneella otteella

Avelar by PB on Portugalissa vuonna 1994 perustetun Profession Bottier -merkin miehille suunnattu jalkinekokoelma, joka on saanut nimensä brändin perustajien Elisio ja Alcides Ferreira Avelarin mukaan. Sen kohderyhmää ovat korkealaatuista designia ja täydellisyyteen asti hiottua ulkomuotoa arvostavat miehet, jotka vaativat kengiltään poikkeuksellisen paljon. Profession Bottierin juuret ulottuvat yli 60 vuotta sitten aloittaneeseen jalkinealan perheyritykseen, joten perinteet ja käsityö kuuluvat sen ehdottomiin kulmakiviin. Avelar-malliston jalkineet tuotetaankin edelleen Portugalissa hyödyntäen niin hyväksi havaittuja käsityömenetelmiä kuin modernin tekniikan luomia uusia mahdollisuuksia. Lopputuloksena on voimakasilmeinen kokoelma kestävästä nahasta valmistettuja nauhakenkiä, avokkaita, nilkkureita ja muita miesten jalkinemuodin klassikoita.

Tässä vinkit kolmeen erilaiseen kenkätyyliin

Avelar by PB -mallisto on suunniteltu sinulle, joka arvostat klassisen kenkämuodin selkeitä siluetteja ja vähäeleistä karismaa, mutta kaipaat kengiltäsi myös modernin keveitä linjoja. Klassiset nahkaiset nauhakengät kuuluvat joka miehen kenkäkaappiin, sillä ne on helppo yhdistää niin puvun kuin farkkuasunkin kanssa - voit valita nauhakenkäsi ajattoman mustan tai ruskean sävyissä tai antaa asullesi veikeää ilmeikkyyttä vetämällä jalkaan viininpunaiset tai laivastonsiniset nauhakengät - halutessasi voit viimeistellä kokonaisuuden sitomalla kaulaan saman sävyisen rusetin. Syys- ja talvikauden luottojalkineet ovat puolestaan nahkanilkkurit - minimalistinen syystyyli syntyy pelkistetyistä chelsea-bootseista, joiden virtaviivaisuutta korostat esimerkiksi kapealahkeisilla housuilla ja polvipituisella neuleella tai villakangastakilla. Kesämiehen valinta ovat puolestaan vaaleasävyiset kevyet avokkaat tai mokkasiinit, jotka yhdistyvät rennosti niin nilkkoihin käärittyjen chinojen kuin matalavartisten sukkien ja kangasshortsien kanssa.

Yhdistele ja sekoita