accountaccountbagbagzalando logomenu

Naisten älykellot

Opas älylaitteen ostoon

Tähän älykello pystyy

Haluatko mieluummin digitaalisen näytön vai klassisen kellotaulun? Älykellossa voit valita, kumman tahansa. Älylaite voi myös ohjailla arkesi lisäksi kuntoilutottumuksiasi. Älytoiminnoilla varustellut minivalmentajat kannustavat terveelliseen elämäntapaan ja tallentavat liikkumista, ravitsemusta ja vastaavaa.

Naisten älykello video

Suositut älykellomerkit

Miksi emme voi enää elää ilman älykelloa?

Alt

Fossil Groupin VP Antonio Nigro kertoo mihin kaikkeen älykelloista on.

Antonio Nigro

Vice President Fossil

Kaikki puhuvat juuri nyt älykelloista, joiden on määrä helpottaa huomattavasti elämäämme. Onko asia todella näin? Selvitimme asiaa ja saimme tietää Antonio Nigrolta, joka on Fossil-yhtymän Pohjois-Euroopan alueen, nettikaupan ja kulutuselektroniikan varatoimitusjohtaja, mihin kaikkeen älykello pystyy ja miksi olemme siirtyneet älykelloihin. Tässä ovat hänen vakuuttavat argumenttinsa:

Tyyli

Älykello on kaikkien asujen kohokohta. Se sopii jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin, sillä muunmuassa kellon rannekkeita voi vaihtaa helposti. Nahkaranneke sopii bisnestyyliin, mutta kuntosalilla vaihdamme sen silikonirannekkeeseen niin, että meidän ei tarvitse luopua urheillessammekaan kellossa olevasta aktiivisuuden seurannasta.

Tavoitettavuus

Kenellepä ei olisi tuttua se, että matkapuhelin on taas jälleen hävinnyt käsilaukun syvyyksiin, minkä seurauksena jäi taas yksi jos toinenkin tärkeä puhelu vastaamatta. Älypuhelimen kosketusnäytön ansiosta näet yhdellä silmäyksellä suoraan ranteestasi, kuka soittaa, onko sinulle saapunut sähköposteja ja mitä sovittuja tapaamisia sinulla on käsillä. Myös hybridiälykellosta, jossa ei ole näyttöä, saat ilmoitukset värinähälytyksinä ja osoitinnäytöllä, jos sinulle on saapunut puhelu tai WhatsApp-ilmoitus.

Kuntoilu

Käytämme matkapuhelimemme askelmittaria yhä useammin. Se antaa meille hyvän käsityksen siitä, olemmeko liikkuneet tänään tarpeeksi. Älykellot korvaavat tämän kuntoilusovelluksen, sillä tämä palvelu sisältyy niihin. Siten voit nähdä yhdellä silmäyksellä ranteestasi, kuinka monta askelta sinulta vielä puuttuu henkilökohtaisesta tavoitteestasi. Lisäksi laitteen etuna on vielä se, että se voi muistuttaa sinua juomaan enemmän.


Tutustu oppaisiin