Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Alennus
 • Pintamateriaali
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Sisävuori
 • Toimitus
41 tuotetta

Hunter-ale on täällä! Kuulutko trendejä ahnaasti seuraaviin pukeutujiin, jotka eivät kuitenkaan raaski aina sijoittaa suurta summaa vain koska haluavat näyttää muodikkailta. Nyt sinulla on lupa tehdä niin – ja ihan muodin nimissä! Hunterin supermuodikkaat ja elegantit klassikot löydät nyt alennetuin hinnoin upeasta ale-valikoimasta! Olisiko nyt aika satsata?

Hunter-ale tekee laulamisesta sateessa miellyttävää ja muodikasta!

Hunter alesta löydät tämän hienostuneen ja perinteikkään merkin upeat kumisaappaat, joista se erityisesti tunnetaan. Hunter todella tietää, miten pukeutua sateeseen muodikkaasti ja ajattoman elegantisti kuin kuninkaalliset! Henry Lee Norrisin perustaman Hunterin tunnetuimmat kumpparit Original Green Wellingtonit ovat todella koristaneet niin kuninkaallisten kuin monen muun tyyli-ikonin jalkoja. Hunter-ale on täynnä upeita kumisaappaita: Pitkävartiset klassikkokumpparit sopivat niin puutarhaan marjapensaan juurelle kuin chiciin tyyliin shoppailukierroksella sadepäivänä suhaillessa. Chelsea-nilkkureiden näköiset kumisaappaat ovat joka kaupunkilaisen suosikit, sillä ne istuvat siistimmänkin tyylin kanssa, kun suuntaat kohti toimistoa. Korkeakorkoiset kumisaappaat tuovat todella naisellisen ilmeen sadetyyliisi – niissä näkyy siellä täällä villejä värejäkin! Hunter valmistaa myös lämpimät sukat, jotka voi sujauttaa kumisaappaaseen tai jalkaan muuten vain, kun kotisohva kutsuu.

Hunter-alen parhaat festaritärpit

Suunnitteletko sinäkin jo seuraavaa festarityyliäsi? Jotkut aloittavat suunnittelun jo kuukausia ennen, toiset heittävät ylleen saman vaatekerran joka vuosi. Hunter-ale on aktiivisen festarikävijän aarreaitta, nimittäin löydät valkoimasta niin täydelliset festarikumpparit kuin sadetakit. Kokenut festareilla kävijä tietää, että täydellinen festarifiilis taataan, kun varaudutaan sateeseen. Hunter-alen upeat sadetakit ja -parkat ovat supertyylikkäitä, joten sinun ei edes tarvitse luopua muodikkaasta tyylistäsi. Mitäpä jos rakentaisit koko tyylin esimerkiksi kumisaappaidesi ympärille? Kumisaappaiden quick-dry-nylonvuori ja tukevat, pitävät pohjat takaavat tukevat tanssiaskeleet festarihumussa. Tai panostaisit sadetakkiin, joka pysyy mukanasi myös festarihuuman haihduttua. Laadukas sadetakki on näppärä, kun viiletät kaupungissa pyörällä tai haluat kipaista tyylikkäästi brunssille, vaikka taivaalta sataa kaatamalla. Huppu on pakollinen sadetakin ominaisuus, ja kiristysnauhat vyötäröllä luovat sievän siluetin.

Yhdistele ja sekoita