Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Alennus
  • Pintamateriaali
  • Kestävä kehitys
  • Mallisto
  • Kampanjat
  • Toimitus
1,637 tuotetta

Haluatko arvostettua urheilumuotia edullisesti? Adidas Originals -ale on kohdistettu trenditietoisille pukeutujille! Tässä alennusmyynnissä on raikasta ilmettä urbaaniin kaupunkityyliin. Tämän tutun urheilubrändin vaatteissa on catwalkeilta tuttuja tehokeinoja ja menevää tunnelmaa. Adidas Originals -ale antaa näyttäviä ideoita naisten ja miesten muodikkaaseen pukeutumiseen. Lapset taas rakastavat huippusuosittujen sporttivaatteiden trendikkyyttä, joka aiheuttaa ihailevia katseita koulun pihalla.

Adidas Originals -ale täydentää muotifriikin vaatekaapin

Kuuluuko sinunkin katutyyliisi rento huppari, jonka voit yhdistää vaikka trikoisiin tai huipputrendikkäisiin leggingseihin. Adidas Originalsin alevalikoimasta voit napata myös väljät verryttelyhousut ja vartaloa myötäilevän pitkähihaisen paidan. Kuorruta niitä asiallisella päällystakilla, jossa on erityisen näyttävät kaulukset. Jos pidät hyvännäköisistä bomber-takeista, käytä sellaista luovuudella! Näitä ajankohtaisia takkeja voit liittää esimerkiksi A-linjaisiin hameisiin. Sujauta jalkaan hopealla silatut matalavartiset tennarit. Oletko huikeita ensi-iltoja metsästävä mies? Nauti elokuvissa rennosta fiiliksestä sporttisesti pukeutuneena. Pue ansaittuun vapaailtaan esimerkiksi virtaviivaisilla tehosteilla komistetut housut ja upea collegetakki. Näissä vaatteissa voit vaikka hölkätä elokuvateatterista kotiin! Lasten printtipaidat erottuvat pirteillä kuvioillaan. Niiden kanssa sopivat yhteen myös hyvännäköiset shortsit ja vaivattomat tarralla varustetut tennarit.

Adidas Originals innostaa urheilulliseen kaupunkityyliin

Tämän huippumerkin vaatteista saat runsaasti näyttävyyttä upeisiin katutyyleihin. Kokoa niistä sähäkkä kokonaisuus urbaaniin ulkoiluun! Naisten housujen ja paitojen kuvioinnit heijastavat taiteellisuutta. Huippumuoti on nyt mukavaa ja miellyttävän tuntuista. Joskus voit pujahtaa napakasti istuviin asuihin, mutta nauti toisinaan myös väljästä tyylistä. Sporttisesti leikatuissa adidas Originals -vaatteissa on teknisiä ominaisuuksia, jotka varmistavat käyttäjälleen huolettoman käyttökokemuksen. Voit asustaa vaatetusta tyylikkäillä laukuilla ja repuilla. Käytä niitä miesten vaatteiden väripilkkuina ja tee omaperäisiä ratkaisuja niiden näyttävillä väreillä. Haikailetko hempeyttä, raikkautta tai rohkeita värisävyjä? Voit halutessasi koota myös hillittyjä ja tummia tyylejä. Lapset pitävät adidaksen voimakkaanvärisistä kuoseista, jotka on helppo sovittaa matala- tai korkeavartisiin jalkineisiin. Asusta näppärällä lippiksellä tai häikäise adidas Originalsin aurinkolaseilla!

Yhdistät helposti