Suodatin

Miesten alennetut asusteet

4,339 tuotetta

Asusteet täydentävät uniikin, mahtavan tyylisi! Kun haluat uudistaa pukeutumistasi, sinun ei onneksi tarvitse päivittää koko vaatekaapin sisältöä. Asusteet ovat nimittäin se pieni lisä, jonka avulla tyyliä on helppo elävöittää tilanteen mukaan. Nyt löydät trendikkäät miesten asusteet alennetuin hinnoin, joten on oikea aika tehdä mahtavia löytöjä!

Valitse hyvännäköiset asusteet eri tilaisuuksiin

Lippikset ja pipot näyttävät hyvältä menevässä tyylissä. Huippusuositut päähineet sopivat niin sporttiseen pukeutumiseen kuin katseenkääntäjiksi kadulle. Perinteinen tapa on yhdistää lippis huppariin tai t-paitaan, joskin lippahattu sopii myös moniin muihin tyyleihin - kokeile ja ylläty! Pipo lämmittää viileällä kelillä ja toimii trendikkäänä asusteena miesten pukeutumisessa. Esimerkiksi rennot neulepipot näyttävät hyvältä niin nahkatakin kuin hupparinkin kanssa. Täydennä urbaani tyylisi hyvännäköisellä repulla tai kokeile sen sijaan nahkaista olkalaukkua, joka sopii niin työmatkalle kuin opiskeluun.

Korut ovat ajankohtainen asuste yhtä lailla miehille kuin naisillekin. Tyylikäs kaulakoru nostaa hyvännäköisen paidan uudelle tasolle. Kokeile lisäksi viimeistellä rento street- tai surffarityylisi ranteeseen pujotettavilla käsikoruilla. Myöskään kelloja ei pidä unohtaa - ne täydentävät bisnestyylin ja tuovat arvokkuutta siistiin pukeutumiseen. Kravatti on muodollisen pukeutumisen klassikko, johon kannattaa panostaa. Kravatin väreillä ja kuoseilla saa kätevästi vaihtelua pukeutumiseen. Tyylikäs tapa on sovittaa kravatin sävy täydentämään paidan ja takin värejä. Pelkistettyjen vaatteiden kanssa voit leikitellä myös erilaisilla kuvioilla, kuten raidoilla ja ruuduilla.

Valitse nyt parhaat asusteet täydentämään omaa persoonallista tyyliäsi!