Suodatin

Lasten alennetut asusteet

986 tuotetta

Viimeistele lapsen talvityyli pirteillä pipoilla ja hulmuavilla huiveilla! Lasten alennetut asusteet sisältävät myös laukkuja, reppuja, käsineitä sekä vauvoille tarvikkeita ja vauvalahjoiksikin sopivia bodeja ja haalareita.

Trendikkäissä pikkuväen päähineissä on tupsut ja värit kohdillaan. Pipon on syytä sopia yhteen talvihaalarin- tai takin kanssa, joten löydät tästä lasten alennetut asusteet -kategoriasta hyvät erilaiset vaihtoehdot mieluisiksi pipoiksi. Perheen pienimpien pipojen eläinhahmot tupsukorvineen saavat ohikulkijatkin hyvälle tuulelle! Leuan alle solmittavat nauhat pitävät päähineen tukevasti pienten taaperoiden päässä. Pipoja on hyvä olla kotona kaksikin, sillä lasten ja nuorison asusteet menevät helposti hukkaan.

Lasten alennetut asusteet tuovat lämpöä talveen ja iloa yhteisiin hetkiin

Sen lisäksi, että ulkovaatteet sopivat asusteisiin, on niiden oltava myös keskenään harmoniassa ja lapsille helpot pukea. Lasten alennetut asusteet käsineiden valikoimasta löydät pipoihin sopivia rukkasia, sormikkaita ja villakäsineitä. Myös huivit sädehtivät kauden trendiväreissä alennettuun hintaan. Tuubihuivi on hyvä vaihtoehto pulkkamäkeen ja takin päälle solmittava villahuivi kaupunkireissulle.

Lapsi tarvitsee repun tavaroilleen viimeistään koulussa, mutta oma laukku on pienimpienkin päiväkotilaisten mieleen. Omaan eläinreppuun saa pakata pehmolelun päiväuniajalle ja lapsen selkään sopivan pienen repun omistaja lähtee reippaana päivähoitoon. Reppuvalikoimasta löytyy rakastettuja piirroshahmoja sekä värikkäitä viimeisimpien laukkutrendien mukaisia laukkuja isompien koululaisten makuun. Mieluisimman repun lapsi valitsee itse ja tästä kategoriasta löydät edullisesti uudet laukut, jotka voitte yhteisenä nettishoppailuhetkenä valita.

Tutustu myös