Agatha Ruiz de la Pradan riemukkaat luomukset pursuilevat iloa ja väriä. Se pätee myös espanjalaisen designerin lastenkenkämallistoon, joka on hurmaavan soma ja trendikäs. Ulkonäön lisäksi myös laatu on kohdallaan: materiaalit ovat erinomaisia ja mukavuus taattua.

Agatha Ruiz de la Pradan tyylin tunnistaa jo kaukaa. Se on runsas, leikkisä ja sydämiä tulvillaan. Lapsille muoti-ikonin valikoimassa on söpöjä maihareita, tyylikkäitä saapikkaita ja säihkyviä tennareita. Satumaisissa kengissä yhdistyvät muoti ja lystikkyys, joten niistä muodostuu taatusti nuoren tyyliniekan lempipari!

Agatha Ruiz de la Prada -kengät täyttävät lasten toiveet

Espanjalaisen designerin lastenkenkämallisto on luotu lasten ehdoilla. Se näkyy hauskuutena: kengissä yhdistellään estottomasti erilaisia pintamateriaaleja pörröisistä kiiltäviin. Myös runsas, usein punaisen eri sävyjä ja violettia yhdistävä värimaailma on lasten mieleen. Ja kun yksityiskohdissa on käytetty reilusti glitteriä, hurmaavuus on taattu!

Talvisen tyylin hauskoiksi väriläiskiksi sopivat Agatha Ruiz de la Pradan söpöt saappaat. Talvirientojen riemua lisäävät sydänkuvioin viimeistellyt, lämpöiset ja pehmeät saappaat, kun taas kaupunkityyliin sopivat kauniit nahkasaapikkaat. Saappaat sopivat loistavasti skinnyjen farkkujen tai legginsien seuraksi, ja yläosaksi valitaan esimerkiksi lämpöinen college tai neulepaita. Tyyli viimeistellään hurmaavalla maiharitakilla!

Nauhalliset nilkkurit sopivat puolestaan syksyiseen ja keväiseen tyyliin. Ne on helppo yhdistää esimerkiksi legginseistä ja tunikasta muodostettuun kokonaisuuteen. Hauskasti kuvioidut maiharit sopivat tietenkin myös farkkujen ja paitapuseron seuraksi, jolloin ilme on leikkisä, mutta myös ehdottoman trendikäs! Herkullisen väriset korkeavartiset tennarit taas sopivat erinomaisesti niin farkkujen ja huppareiden kuin shortsien ja t-paitojen yhdistelmiin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua