Uppoudu luksusneuleiden pehmeään syleilyyn. 81hours Studio taikoo upeita neuleluomuksia laadukkaista luonnonmateriaaleista kasmirista ja merinovillasta. Näitä laadukkaita neulepaitoja voit yhdistellä monipuolisesti.

81hours Studio luo eurooppalaista eleganssia tinkimättömällä laadukkuudella

Korkealaatuinen neulepaita on kuin lohtuvaate. Sen pehmeään syleilyyn on suloista kietoutua, kun kiireet painavat päälle. Neulepaidat pelastavat myös asukriisin yllättäessä, sillä niitä on helppo yhdistellä erilaisiin alaosiin aina rempseistä farkuista hienostuneisiin hameisiin. 81hours on kiinnostava brändi neulemuodin saralla. Se taikoo perinteikkäästä materiaalista kiinnostavaa neulemuotia, jossa on nykyaikaista jännitettä. Brändi luottaa Studio-mallistossaan ainoastaan parhaisiin luonnonmateriaaleihin, mikä varmistaa uuden lempineuleesi pitkäikäisyyden ja miellyttävän istuvuuden. Valikoiman neulevaatteissa on käytetty sataprosenttista kasmirlankaa, joka on kerätty kasmirvuohen turkista kampaamalla. Sen ominaisuudet tekevät neuleista pehmeitä, kevyitä ja lämpimiä. Nämä kasmirneuleet pysyvät matkassasi pitkään niiden korkealaatuisen pitkän ja hienon kuidun ansiosta, kunhan käsittelet niitä lempeästi. Pieni nukkaantuminen on kasmirvillalle ominaista. Merinovillaiset vaatteet tuovat garderobiisi vaivattomuutta, sillä ne ovat helppohoitoisia, eikä niitä tarvitse juurikaan pestä, tuulettaminen useimmiten riittää. Helppohoitoisuus on vain yksi merinovillan sekä kasmirin laadukkaista ominaisuuksista. Kumpikin kasmir- ja merinovilla ovat arvokkaita luonnonkuituja, joissa on luksuksen tuntua.

Ylellinen neulemuoti hurmaa särmikkäällä naisellisuudellaan

Perinteiset neuleet pääsevät todella uuteen käsittelyyn tämän nykyaikaisen neulebrändin muotoilussa. Katseenkääntäjinä toimivat erikoiset yksityiskohdat ja muodot sekä jännittävä istuvuus. Erilaiset neulekuviot rytmittävät pehmeitä neuleita ja kauniisti yhdistellyt värit luovat raikkaan hienostuneen tunnelman. Poimi valikoimasta tyyliisi neuleet, joissa on trendikkäät statement-hihat. Pallo- tai trumpettihihat tekevät perinteikkäästä vaatteesta modernin. Mätsää kaunis neule toimistolle kapeiden kangashousujen kanssa tai luo muodikas ilme leveistä, korkeavyötäröisistä housuista, korkeakauluksisesta, väljästä neuleesta, villakangastakista ja ajurinlätsästä rentoon vapaa-aikaan. Ylellinen neulepaita on must-have hyvin koostetussa vaatekaapissa sesongista toiseen. Miksi et siis valitsisi sitä kestävissä ja kauniissa luonnonmateriaaleissa? 81hours Studion neulemuodissa korostuu huoleton feminiinisyys ja hemmotteleva käyttömukavuus. Kokoelmasta voit bongata neulepaitojen lisäksi supertyylikkäitä neulemekkoja, joihin särmää tuovat epäsymmetrisyys tai kauniisti toisen olkapään paljastava leikkaus. Yhdistä huoleton neulemekko polvikorkuisiin saappaisiin. Näissä neuleissa hehkut ja puhkeat kuin kukkaan. Merkin nimi kertookin 81 tunnista, jonka aikana ruusu kasvaa nupusta täyteen loistoonsa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua