Suodatin1

2XU
Mallisto

2XU on nostanut sporttisuuden uudelle tasolle syventymällä erityisesti naisten, miesten ja nuorison kompressiovaatteisiin. Olemme otettuja brändin vaatteiden näyttävyydestä, ne päivittävät jopa citylookin ajan tasalle.

Urheilutyylit tunteva 2XU suunnittelee uutta tehoa treenipäivään

Haluat varmaan olla parhaimmillasi sadan metrin pikamatkalla, jossa tavoittelet uutta ennätystä. Mitä oikein mietit, kun äänten sorina vaimenee ja odottava tunnelma valtaa kisakatsomon? Ainakin on tärkeää olla mahdollisimman miellyttävästi pukeutunut. Tällä asiantuntevalla urheilumerkillä on avain mukavaan menoon urheilukentällä. Sen tekniset vaatteet ja asusteet antavat lisätukea lämmittelyyn ja suorituksista palautumiseen. Toki olemme noteeranneet brändin panostukset myös vaatteiden ja asusteiden virtaviivaiseen ulkoasuun! Ensimmäisenä huomaat varmasti graafiset logot, joilla leikitellään nyt modernissa pukeutumisessa mielin määrin. Vahvista niillä ajankohtainen sporttityyli salille tai miksaa trenditietoisen asenteella villi sekatyyli kaupungille. Catwalkeja seuraavat naiset fiksaavat katutyylin nykyaikaan vetämällä pitkävartiset urheilusukat jalkaansa. Niitä voi yhdistää nauhakenkien kanssa, rohkeimmat sujauttavat sukkansa naisellisiin korkokenkiin. Jos suunnittelet asuusi ajankohtaisia sävyleikkejä, pärjäät hyvin muutamalla voimakkaalla tehovärillä. Ne tavoittavat toisensa muodikkaasti myös miesten vaatteiden asusteissa ja asun pienissä yksityiskohdissa.

Sporttinen brändi takoo huipputeknistä urheilumuotia areenoille ja maastolenkeille

2XU tekee vaatteita ja asusteita lukuisiin urheilulajeihin, kuten triathloniin, nyrkkeilyyn tai voimisteluun. Brändin edistyneeseen kompressioteknologiaan kuuluvat Elite: High Impact Activity, Perform: Medium Impact Activity ja Active: Low Impact Activity jokapäiväiseen käyttöön. Recovery on tehty entistä nopeampaa palautumista varten. Olipa lajisi sitten pyöräily, uinti tai fitness, löydät huippumerkiltä omaan liikuntatyyliisi sopivia joustavia vaatteita. Saatat tarvita näppärästi puettavia irtohihoja ja sääritukia. Brändin kompressioteknologiasta on hyötyä varsinkin alaraajoille. Näissä vaatteissa säntäät lenkille ympäri vuoden. 2XU vastaa naisten ja miesten liikuntahaasteisiin kylmässä ja lämpimässä säässä. Kosteustasapaino, hengittävyys ja jousto antavat etua kovassa menossa. Vaatteiden heijastavat elementit on sulautettu osaksi hyvännäköistä ulkoasua, saat niistä mukavasti huomioarvoa pimeällä treenatessa. Teknisessä paidassa mennään salille nostelemaan painoja, mutta joustava yläosa saa piristää myös työasua. Sporttisuuttahan saa tällä hetkellä yhdistää vaikka säihkyvään glamouriin ja rohkeaan taiteellisuuteen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua