Tanskalainen 2ndOne suunnittelee särmikästä farkkumuotia nuorelle, modernille naiselle, jolle vaatteet ovat keino ilmaista itseään. Brändin kokoelmissa värikäs street wear kohtaa elegantin naisellisuuden, ja klassiset perussävyt saavat seurakseen persoonallisia printtejä ja tämän hetken muotivärejä. 2ndOne-housuihin on helppo pukeutua ja ihastua.

Vuonna 2013 Tanskan Kööpenhaminassa perustettu 2ndOne uskoo skandinaavisen yksinkertaisuuden ja värikkään kokeellisuuden voimaan. Nuorille, muotitietoisille naisille suunnatuissa housumallistoissaan se revittelee täysillä uusilla trendeillä, mutta luo myös samalla omaa, persoonallista linjaansa. 2ndOnen tyyliä määrittää ennen kaikkea rakkaus farkkumuotiin, ja siksi se tahtoo nostaa esiin farkkujen kaikki ulottuvuudet ja tarjota omalta tuntuvia vaihtoehtoja niin värikkään runsauden rakastajille kuin vähäeleisen skandinaavisen minimalismin ystävillekin.

2ndOne luo aikaansa seuraavia farkkuja, jotka tuntuvat heti omilta

Parhaat perusfarkut voivat olla minkä väriset ja malliset tahansa, mutta ominaista niille on se, että kaikki paidat näyttävät erityisen upeilta niiden kanssa, ja ne pukisi mielellään ylleen vaikka joka päivä. 2ndOnen kokoelmista löydät lukuisia herkullisia ehdokkaita uusiksi suosikkifarkuiksesi. Sininen denim toimii tietenkin aina, ja väljä relaxed fit näyttää täydelliseltä niin hienostuneen silkkipaidan kuin grunge-henkisen ruutupaidankin kanssa. Mustat skinny-farkut kuuluvat myös farkkusuosikkien kärkeen, sillä ne toimivat mainiosti myös tunikan alla, ja kapeat lahkeet mahtuvat hyvin nilkkureiden ja saapikkaiden sisään.

2ndOne-mallistoon kuuluu myös valikoima tyylikkäitä kangashousuja ja rentoja verryttelyhousuja. Täydellinen chic-ilme syntyy esimerkiksi nilkkojen ylle ulottuvien harmaiden kangashousujen, räiskyvän punaisten platoo-sandaalien ja mustavalkoraitaisen, väljästi laskeutuvan kauluspaidan yhdistelmästä. Ja kun tahdot irrotella näyttävästi, hyppää leveälahkeisiin 70-luvun hippitunnelmaa henkiviin housuihin tai pue yllesi repaleiseksi kulutetut vaaleat farkut trendikkään crop-topin kanssa.

Anna persoonasi näkyä pukeutumisessasi tanskalaisen 2ndOnen valloittavan farkku- ja housumalliston avulla, josta ei puutu särmää, runsautta tai asennetta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua