Kashmirvilla on ainutlaatuinen materiaali ylellisen pehmeytensä, lämpönsä ja kestävyytensä ansiosta. Himalajan vuoristojen harvinainen aarre on samalla myös untuvaisen kevyttä ja hengittävää. Italialaisen Palladium Moda -yrityksen 120% Cashmere -mallistossa kashmirvilla muuntuu tyylikkäiksi neuleiksi, jotka oikein hoidettuina voivat kestää jopa vuosikymmeniä.

Bolognan kaupungin kupeessa toimiva italialainen vaatevalmistaja Palladium Moda luottaa laadukkaiden luonnonkuitujen voimaan. Pellavaan keskittyneen 120% Lino -malliston seuraajiin kuuluu 120% Cashmere -mallisto, jonka lähtökohtana toimii arvostettu kashmirvilla. Palladium Moda on muotoillut kashmirista miesten ja naisten neulevaatteita, joiden yleisilme henkii selkeää modernismia ja pelkistetyn luksuksen tuntua. Vaatteiden suunnittelu, materiaalin huolellinen käsittely ja vaatteiden valmistus tapahtuvat kaikki Italiassa, jolloin voit olla varma siitä, että kashmirvaatteesi edustavat korkeaa eurooppalaista laatua.

120% Cashmere – maailman hienoimman villan pehmeyttä ja italialaista osaamista

Kashmirvillaa saadaan aasialaisesta kashmirvuohesta, joka elää vain korkeilla vuoristoseuduilla. Harvinaiseksi luksustuotteeksi aidon kashmirin tekee se, että sitä pystytään tuottamaan paljon vähemmän kuin mitä sille olisi kysyntää. Luja mutta äärettömän pehmeä kashmirvilla soveltuu erinomaisesti viileiden ilmojen vaatteeksi, sillä se lämmittää jopa paremmin kuin lampaanvilla, eikä se kutita ihoa.

120% Cashmere -malliston ylelliset neulepaidat näyttävät vähäeleisen tyylikkäiltä niin farkkujen, kangashousujen kuin sammareidenkin kanssa. Vetoketjulla varustetut neuletakit yhdistävät luontevasti rennon käytännöllisyyden ja poikkeuksellisen hienostuneisuuden. 120% Cashmere -neuleet sopivat loistavasti skandinaaviseen tyyliin puhtaan värimaailmansa ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta. Valitse makusi mukaan raikas yksivärinen kuosi tai värikkäämpi neule, joka saa potkua esimerkiksi raitojen kontrastista tai boheemista kirjoneuleesta.

Kun kaipaat ainutlaatuisen lämmintä ja kestävää neuletta, voit luottaa 120% Cashmere -malliston laatuun. Kashmirvilla tarvitsee pesua vain harvoin, sillä se puhdistuu raikkaaksi yksinkertaisesti tuulettamalla. Oikein hoidettuna kashmirneule säilyttää muotonsa, värinsä ja pehmeytensä vuosikausien ajan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista